Olomoucká 86, Opava 74679
Jirka
Přirozený projev a upřímnost. Zjevná profesionalita. Smysl pro humor.
To vše při plné čekárně. Děkuji za tento dar.• Slezská nemocnice v Opavě, p.o. • Jiný •
I
Ivana Lišková
Pani doktorka je na spravnem miste!!!Vstricna, ochotna, pomuze. Vrele mohu doporucit!!! Dekuji
Dekuji...• Slezská nemocnice v Opavě, p.o. • Jiný •
P. D.
Výborná paní doktorka s lidským přístupem k pacientům. Po návštěvě v její ordinaci odcházím vždy s dobrým pocitem, i když někdy nejsou výsledky vyšetření nejlepší. Naprosto jí důvěřuji a jsem ráda, že mě léčí právě ona. I když má přeplněnou čekárnu a očividně je zahlcena prací, je vždy příjemná a při vyšetření důsledná.
Janováčová Jarmila ML
Velmi děkuji paní doktorce za profesionální a lidský přístup ke mně a mým zdravotním problémům již po několik let. I když užívám spoustů silných léků od bolesti, vím,že mi už asi jinak není pomoci. Kéž by to šlo bez nich, ale bohužel. Ještě jednou za vše moc děkuji a přejí vám hodně zdraví a štěstí.
velmi mi pomohla ... děkuji
Lebedová
Paní doktorka je vynikající odborník s profesním, lidským přístupem k pacientovi i k jeho rodinným příslušníkům. Před dvěma lety velmi pomohla mému tatínkovi a v současné době se postarala o zmírnění urputných chronických bolestí mé maminky, za což jí nesmírně děkujeme.