Praktický lékař

náměstí Míru 24, Tišnov 66601

• T

Já mám s paní doktorkou jen dobré zkušenosti a jsem moc ráda, že mě do ordinace přijala. Nikdy jsem neodcházela s tím, že by cokoli podcenila, vždy jsem byla odeslána ke specialistovi, případě mi udělala odběry. Všechny problémy semnou otevřeně probrala. Dodala bych jen, že chodím ke starší paní doktorce. U dcery jsem byla asi 2x a z té jsem popravně tak nadšená nebyla, nevyhovuje mi alternativní přístup, někomiu jinému ovšem vyhovovat může (strašně mě bolelo v krku, vidět to ovšem nebylo, a tak jsem byla poslána s doporučením nějakých lišejníkových pastilek, po 3 dnech jsem musela přijít znova, přidaly se horečky a týden jsem pak byla doma.). Obecně jsem s ordinací paní doktorky moc spokojená.

• Praktický lékař Jiný  •

• Z

V létě má 3 týdny dovolenou. Zastupuje Dr. Hlaváč tzn. asi 4 hodiny v čekárně bez pořadních lístků. Potom se vystřídají a opět 4 hodiny v čekárně u p.doktorky po dobu 3 týdnů. Opět bez lístků. Předepisuje léky s velmi častými a velkými vedlejšími účinky bez prodiskutování s pacientem(zažil jsem já a kamarád). Za ta léta párkrát špatná diagnóza, jinak solidní chování.
    Hodnotit nebudu, posuďte sami.

U paní doktorky jsem byla asi 5let, když si nebyla jistá, poslala krev na rozbor, měla jsem vždy pocit, že je o mě dobře postaráno.

u mě když si nebyla jistá poslala mě do nemocnice, takže myslím že se nesnaží léčit sama, nejspíš je to individuální.

• velmi dobra lekarka, perfektni pristup,kdyby slo alespon neco maleho vytknout,udelam tak...ale ono neni co :o)