Lázeňská 363/5, Poděbrady 290 01
T
Tereza
Jsem s panem doktorem maximálně spokojená. I když jsem se odstěhovala z Poděbrad, neměnila bych a dojíždím do ordinace 70 km.
Čekací doba minimální. Vstřícnost, podpora, komunikace lze i přes telefon a e-mail.• jiné místo • Jiný •
D.A.
Ze zacatku jsem s panem doktorem nemela zadny problem ale to ani neslo protoze jsem mlada zdrava ale v tehotenstvi me neposlal na vsechna podrobna vysetreni a neprislo se na vadu srdicka meho ditete ostatni doktori jsou v soku ze to pan doktor nevidel takze za me je pan doktor super jen kdyz o nic nejde jakmile je problem neverila bych zda by to dokazal vylecit nebo se toho vbc vsimnout
• Ordinace • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Monika K.
S panem doktorem jsem velmi spokojená, co nemusí nad rámec neříká, vyšetření je v pořádku bezbolestné a návštěva trvá max 10-15minut, sestřička milá, empatická nic není problém :) Určitě vřele doporučuji všem, co chtějí trošku i alternativní a vřelý přístup během těhotenství a nebo pouze na prohlídky :)
• Ordinace • Jiný •
Veronika
Po poslední zkušenosti v kolínské nemocnici s primářem jsem měla doslava hrůzu jít ke gynekologovi. Nového lékaře jsem začala řešit až s vyzváním pojišťovny, narazila jsem na tohoto pana doktora a musím říct, že jsem se dlouho nesetkala s tak profesionálním a vstřícným jednáním. Za mě deset bodů z deseti a doporučuji všem :) I sestřička je skvělá.
• Ordinace • •
N
nechvatalovad
Já si pana doktora moooc chválím, odpoví mi vždy na to, na co se ho zeptám, je vidět, že má přehled a hlavně nevnucuje něco jen pro to, aby se to prodávalo...
Bohužel tento doktor zřejmě není pro citlivky - viz níže.
Jsem těhotná, takže budu mooc ráda, když to panu doktorovi vyjde a odrodí mě.
Prohlídka mě od něj nebolí, jak od toho minulého a je vidět, že to v ordinaci má sterilní.
Prostě super - můžu doporučit• • •
O
Olča S.
Od pana doktora jsem se velice ráda přehlásila k jiné lékařce. S takovým arogantním přístupem a pocitem naprosté nadřazenosti jsem se nikde nesetkala. Při každém dotazu si člověk připadá jako úplný nevzdělanec.Nejdříve se choval normálně a byl i milý, ale po několika návštěvách jsem si utvořila vlastní obrázek. Při představě, že bych pod jeho vedením rodila...... Naštěstí mám novou lékařku, která je milá, usměvavá a nic jí nedělá problém.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Kateřina
Pan doktor byl u mého porodu, byl velice vtipný, a hlavně strašně hodný a vše vysvětlil, Povzbuzoval mě a u porodu příjemným hlasem promlouval, kolikrát mám zatlačit... Společně jsem porodili syna a jsem mu moc vděčná!!! Po této zkušenosti, k němu nastupuju jako pacientka, protože mu naprosto věřím!!! Velké DÍK PANE DOKTORE!!!!!!!!!
host
Nemám co dodat, je to fain člověk i doktor, jen kdyby bylo takových víc jako je on.
Pro dle mě pan Doktor velmi dobrý. Vždy když si myslím že semnou není něco v pořadku tak k němu zajdu. A buď to mi řekne že jsem jen plašila nebo mi něco napíše. Osobně jako pána Doktora si moc vážím.
Konečně, po čtyřech letech marného hledání dobrého lékaře, jsem včera dospěla do cíle. Pan Doktor je opravdu skvělý. Doporučuji