V úvoze 860, Frýdlant 46401
Frýdlant
Lenka Kobilakova
Příjemný a všímavý.Dnes byla u pana doktora moje maminka a kromě ortopedických problémů zjistil mrtvičku.Myslím že mamince zachránil život.Moc děkuji.
• Ordinace • asi ostruha na patě •
cermak-jirka
Vstřícný je, ale stanovil mi způsob léčby který by trval cca. rok a podle odborníků v Praze bych stejně nechodil.Na operaci v Praze sem čekal měsíc a týden po operaci můžu chodit
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Lenka
Profesionální a lidský přístup. Vysvětlil mi co a proč mi bude operovat v koleně. Oceňuji jeho trpělivost - jsem omdlívací pacientka. Je to milý doktor a má smysl pro humor. Už bych nikam jinam nešla.
Petr Lamač
Moc přijemný pan doktor!:)
Ve svém oboru velice šikovný a vše umí skvěle vysvětlit a pomoc.
Doporučuji• • •
Hana Kukučiarová-Zajícová
Můžu jen doporučit je slvělí,hodný vše vysvětlí.Doporučuji :-)
Velice příjemný člověk, sympatický, ochotný vše vysvětlit, z člověka hned v ordinaci spadne šutr, co si přinesl z čekárny. Mohu jen doporučit.
Nejlepší ortoped, u kterého jsem byl (z 6). Jedná s pacienty, jako s lidmi sobě rovnými a rozumí tomu, co dělá.
Je radost k panu doktorovi jít.
U pana doktora jsem byla zatím jen dvakrát s kolenem a jsem strašně spokojená!Je to přesně tak,jak se zde píše-je moc milý,opravdu se s nim dá hezky mluvit,není mi trapně ptát se na hlouposti a jako odborník má skvělou pověst.A HLAVNĚ je ještě mladý,takže mi snad do důchodu vydrží a to jsem ráda:-).Veronika
Super lékař, má skvělý přístup k pacientům i dětem, pečlivý, poradí, o problému s vámi hovoří, člověk se ho nebojí zeptat, je "lidský" a sympatický. Už bych nešla jinam. Více takových odborníků....děkuji
Jana Prskavcová• • •