Zobrazit ostatní profily psychiatrů v okolíCeník
Hubert Vaniš
Pan Freml je arogantní člověk který si o sobě moc myslí a deptá svoje pacienty a nasazuje zbytečné léky jestly si to necháte líbit tak prosim
Marková
S panem doktorem mám velmi špatnou zkušenost. V létě 2003 jsem díky své labilitě po těžkém rozchodu s přítelem trpěla středně těžkou depresí se sebevražednými sklony (byla mi diagnostikována na Psychiatrickém oddělení v nemocnici v Ostrově). Následně jsem docházela k panu doktorovi, který ovšem moje problémy značně bagatelizoval, nepřesně si vedl záznamy, napsal mi nějaké oblbováky, které mě jen tlumily a doporučil mi, abych si "naplánovala prázdniny." Když jsem začala trpět poruchami chování (nekontrolovatelné ječení), začal mé matce reálně vyhrožovat, že mě ihned odveze do Dobřan. "Utekli" jsme před ním a raději jsem se "vyléčila" už sama. Rozhodně nedoporučuji.
Zklamaný pacient
První krok k lepšímu psychickému zdraví zní - Rychle pryč od tohoto "lékaře"! Terapii si plete s diktaturou a manipulací. Je mi líto těch, kteří ho berou jako autoritu, slepě ho poslouchají a nechávají se zneužívat. Kdysi to byl vynikající lékař, ale před pár lety mu nějak hráblo a změnil se k horšímu, o čemž se obecně v Mariánkách ví. Odešel jsem od něho a ulevilo se mi.
Jana P.
Tak proč se u něj léčíte? Když budete v pohodě žádného psychiatra nepotřebujete .Zkuste sám se sebou něco dělat a nespoléhejte že Vám pomůže jen lékař a plná taška prášků. Jenom stěžovat si, to dokáže každý , ale vzít rozum do hrsti a něco se sebou udělat - tak to by asi chtělo.
Pan"doktora" jsem navštěvovala zhruba před 5 lety a mé zkušenosti jsou:
nespolehlivost - v domluvenou hodinu často nebyl přítomen
hamižnost - vymáhal na mně peníze s tím, že mu moje pojišťovna neplatí, jako by to byl můj problém
nevhodné, často až hrubé jednání
Nesporně "zajímavá" byla i jeho léčba světlem - když se mu podařilo mi ji vnutit (asi za 800,-), zírala jsem do světla v těsné blízkosti podobného nešťatníka, zatímco jsme oba naslouchali "vyšetřování" dalšího pacienta, který, jak jsem vyrozuměla, se z předchozí konzultace omluvil, za což mu pan "doktor" vyměřil pokutu v řádech stokorun!!!
Mimochodem, léčby světlem jsem absolvovala dvě, zbylé peníze jsem už nikdy neviděla.
1.dobry pristup. 2.ochotny. 3.uzdravi. 4. poradi.dr.freml , dr.humenska a dr.ferus skutecni lekari. Vsem doporucuji.
zaslouženě nejlepší, profesionální, disciplinovaný doktor, já se u něj léčím ze sociální fobií a plně mu důvěřuji, úspěch je i to že dokážu vyjadřit co cítím, některé názory jsou mimo soudnost.
Sympatizuji s tímto doktorem, pomohl mi moc.Je vyhledávaný právě pro svou praxi taky jsem věřící. Vážím si jeho práce postupů a někdy i přísností.Ale aspoň pracuje na vašem zdraví a životě.Ladka
Vida, vida, vida. To je zase spokojených lidí. Je to až úsměvné: jakmile někdo ordinaci pana doktora kritizuje, hned se najde spousta spokojených „pacientů“, kteří hned přispěchají pofoukat bolístku. K otázce víry jen poznámka na okraj: víru nikomu neberu, ale chování věřícího člověka ke svému okolí podle mého názoru vypadá poněkud jinak – ale to si musí srovnat se svým svědomím každý sám.
Moje hodnocení na pana doktora je že určitě doporučuji ochotny a léčba mi pomáhá věnuje se mi.Sama jsem se přesvědčila o jeho léčení.Někteří si sáhněte do svědomí.Alena