MUDr. Jan Brádka

Ústí nad Orlicí 1 adresa

Sam.ord.lékaře spec. - ortopedie

Smetanova 1390, Ústí nad Orlicí

• S

Byla jsem nespokojená s vyšetřením,pan doktor vubec neposlouchal co mu říkám,nechtěl vyslechnout moje problemy. Vždy mě zasekl ze ho to nezajímá,byla jsem hrozně zaražená když mě obvykle zasekl. Řekl mi že mam vybočení menisku a hnal me hned na artroskopii,že je ta operace nutná a že se to samo nespravý. Nedalo mi to a šla jsem k jinému ortopedovi,který mi vyvratil ,že na operaci nemusim jít,že jsem jestě mladá,a nechal mi opíchnout koleno na bolest. Byla jsem ráda,že jsem šla k jinému doktorovi a byla spokojena ,že se mi nebudou rýpat v koleni. Dávam jednu hvězdičku ,za ochotu a jak byla sestřička hodná.

• Umístění: Sam.ord.lékaře spec. - ortopedie Prohlídka kolene po úrazu ve sportu.

• H

Velká nespokojenost s panem doktorem při vyšetření hendikepovaného dítěte.Arogance,neochota a poslání k jinému specialistovi,nebo ať příjdem až bude lépe spolupracovat..Podotýkám že šlo o banalitu..Jednu hvězdičku dávám za ochotu a příjemné chování setřičky. Pan doktor by měl vrátit diplom a nepracovat s lidmi..

Objednal jsem se protože mám po úraze bolesti. Mám nedůvěru k dnešnímu zdravotnictví a proto mě dostat k lékaři je velké přemlouvání. Po cca ročním přemlouvání přítelkyní, jsem popsal problém lékaři Brádkovi a bylo mě sděleno, že mám přijít. Byl jsem objednaný a čekal jsem přes objednaný čas cca 1,5 h. to dokážu pochopit vzhledem k ošetření náhlých úrazů. Když se mě lékař zeptal proč jsem přišel, dostal jsem prví studenou sprchu, že o mém úrazu nic neví a že mě vyšetřovat nebude. Po mém přesvědčování a popisu problémů přistoupil k vyšetření. Je mě 46, jsem sportovně aktivní a pár šrámů už mám. Jsem trenér fitness a o těle, svalech a jejich funkci něco vím. Pan doktor měl přístup, jako bych snad něco simuloval. Podnikám a na nějaké marodění nemám rozhodně čas! Takže po prohlídce, když mě bylo suše oznámeno, že mě vlastně nic není a že to asi bude svalová nerovnováha, jsem pochopil, že tento ortoped mě má úplně na háku. Závěr je jasný ... nedoporučuji tohoto ortopeda nikomu, kdo sportuje. Ztráta času.

Nejhorší ortoped. Nikdy tam už nejdu. Arogance, odměřenost, nevyslechne co je za problémy. Měl jsem zánět šlach na ruce a on mi naznačil, že jsem simulant a že s tím nic nemám. Vyšetření za 3 min, rentgen, finální ortel za 3 min. Ruka je zdravá, máte to jen z přetížení z práce. Když jsem se mu snažil vysvětlit, že jsem na neschopence už měsíc a pokud bych to měl z přetížení, tak by se problémy ustálily a nebo zmírňovaly a ne zhoršovaly !! Šel jsem ke svému obvodnímu lékaři pro další doporučenku na vyšetření k ortopedovi. Zajel jsem do Rychnova nad Kněžnou k primáři ortopedického oddělení. Pohledem zjistil, že to mám oteklé. Lehkým pohmatem zjistil, že mám zánět šlach. Vyšetření také asi za 3 minuty. Následoval obstřik a bude operace. Ale pan doktor Brádka mi řekne, že to mám jen z přetížení z práce a ejhle, já mám přitom zánět šlach !!! Nezlobte se, ale pan Brádka je nejhorší doktor, co jsem potkal. Kdybych se nerozhoupal, že půjdu ještě k jinému doktorovi pro jistotu, tak chodím dál s bolestmi ruky a se zánětem !!! Děkuji pane doktore !!!

• N

někdy je k miminkům méně citlivý ale když jsme měli problémy podrobně nám vysvětlil celý průběh léčby a zajímal se o průběh léčení i v době kdy nás odeslal k jinému specialistovi.byl ochotný a milý.i v budoucnu bych se na něj bez obav obrátila

• N

skvělý pan doktor.........chodím k němu já i mé děti...doporučuji jsem s ním spokojená

Asi se věkem mění, deset let zpět arogantní a k miminkům ne moc citlivý..odstupem času asi dozrál v poučeného a zkušenějšího lékaře...snad ještě pár let vydrží a dočkáme se špičky.

• Pan doktor mi před 3mi lety když jsem byl u něho nedostal dostatečnou péči. Teď se mi bohužel změnil život od sportu k umělému kyčelnímu kloubu.

• A

Pana doktora mohu jedině doporučit. Před 20 lety jsem k němu chodila sama, ale mé vzpomínky jsou jen na to, jak byl nepříjemný....v tom se velmi změnil, když jsem k němu začala chodit s dcerou, tak mě to velmi příjemně překvapilo, jak je klidný, milý a ochotný. Po odborné stránce je bezvadný.

• Pan doktor je velice ochotný,pečlivě se snaží najít příčinu obtíží,neváhá sáhnout k různým vyšetřením, jsem velice spokojen!