Dobrá 44, Frýdek-Místek 739 51
3 názory
Jiří BOHÁČ
Rádi bychom touto cestou poděkovali skvělému týmu veterinární ordinace GALVET, který vede úžasná MVDr. Ivona Galušková – za laskavou, odbornou a nezištnou péči nejen o naši fenku Eleanor, anglického kokršpaněla, ale také o celou psí rodinu pocházející z chovatelské stanice Daisy Line paní Markéty Čajkové.
Paní doktorka Galušková je nejen špičková odbornice s mnohaletou praxí, ale i člověk s mimořádným srdcem. Vždy s trpělivostí naslouchá, vysvětlí, poradí a s respektem přistupuje jak ke zvířatům, tak k jejich lidským parťákům. A s ní tvoří nerozlučný tým i milá a empatická veterinární sestřička Lucie Toflová, která má dar zklidnit, potěšit a být vždy nablízku.
Zažíváme pokaždé přijetí, důvěru a jistotu, že Eleanor i všichni ostatní čtyřnozí členové rodiny jsou v těch nejlepších rukou. Je radost spolupracovat s lidmi, pro které je tahle práce skutečným posláním. Děkujeme za všechno, co děláte, a přejeme hodně zdraví, energie a radosti – tak, jako ji přinášíte vy nám i našim pejskům.• Veterinární ordinace GALVET, Dobrá • Jiný •
D. Žváková
Paní doktorka je velmi milá a vstřícná, zároveň si myslím, že ceny nejsou nijak vysoké. Vše dobře vysvětlí, snaží se pomoci a ochotně zodpoví všechny dotazy. Po zkušenosti s arogantním a nepříjemným veterinářem velmi příjemná změna. :-)
• Veterinární ordinace GALVET, Dobrá • Jiný •
Klimentová
Úžasná paní doktorka, žije pro zvířátka, je nesmírně empatická, ochotná vždy pomoci, vše vysvětlí, výsledky vyšetření vám zavolá sama, moc jí děkuji za péči o mého pejska.
• Veterinární ordinace GALVET, Dobrá • Jiný •