Soukromá gyn.ambulance

Dukelská 456, Jeseník 79001

• Z

Musím říct že tento gynekolog Je opravdu výborný Byla jsem u hodně gynekologů který vám nic nevysvětlili byli lhostejní a bylo jim vše jedno. Mohu vám říci že k tomuto doktorovi mám opravdu velkou důvěru a můžu vám říct že je opravdu výborný a jestli mají některé ženy názor negativní tak mají asi problém sami v sobě a ne s Panem Doktorem. Jediný gynekolog kterého mohu doporučit a jestli jí někdo říká škaredé věci o tomto doktorovi ať se podívá sám na sebe. Za sebe mohu jenom doporučit a Doporučuji i ostatním ženám jsem nadmíru spokojená. Děkuji Pane Doktore Šabo

• Soukromá gyn.ambulance  •

Chodím k panu doktorovi již 17 let, je to profesionál. Jsem s jeho péčí velmi spokojená je vstřícný, příjemný. Vždy mi vše vysvětlí, poradí. Neměnila bych. A nemůžu opomenout hodnou, milou sestřičku.

• Soukromá gyn.ambulance preventivní prohlídka  •

• Mně absolutně nevyhovující lékař..při vyšetření mě poranil a měla jsem 2 dny krvácení..byla jsem u něj pouze výjimečně (zástup za primáře) a raději se příště ve dveřích otočím, než k nemu jít znova..opravdu nedoporučuji..ty jeho komentáře ani nekomentuju

• Asi lze ocenit jeho zkušenost. Nicméně je absolutně vyhořelý. Chová se opravdu nepříjemně, necitlivě, arogantně. Zdá se, že má radost, když může pacientku ponížit svými slovy. Zuzka

• D

Dva roky jsem měla problémy a vystřídala jsem několik gynekologů.Teprve pan doktor Šabo nasadil účinnou léčbu a je po trápení.Děkuji a doporučuji, má velké zkušenosti.