Jablunkovská 1206, Český Těšín 73701
blackaangel42
Vyplatí se i návštěva do CZ ze zahraničí máte li stomatoložku jako je Naše paní zubařka Ilonka Paszková,pečuje o můj chrup od dětství a nedám na ní dopustit,prostě jak se říká lidově,,mi do huby jiná nesáhne
100let zdraví ji přeji a dobré pacienty taky• Praktický lékař stomatolog • Prevence a péče •
René
Vynikající ve svém oboru. naprostá špička! Profesionálka se vším co k zubařině patří.
O zuby mé rodiny se stará více než 25 let, a i dětí s příchodem na kontrolu k naší paní zubařce neměly problém, že by se bály a podobně. Vždy milá s úsměvem na tváři.
Svu profesionalitu a kvalitu předává svému synovi, který skvěle postupuje v jejích šlepějí.
V našem městě je pro mně naprostá jednička.
V ordinaci jsem nikdy nečekal, prostě se objenám, a čas je jasně daný.
Děkuji Vám pani doktorko..• • •
---
neochotná zubařka, když vás bolí, stejně vás neošetři.
Terka Hamsova
tato zubarka je moji nocni murou uz od detstvi..na jejich kontrolach sem se zamykala na zachode...na moji posledni prohlidce mi uplne sprasila zub nalomila mi ho plombou a takto me poslala domu..o ten zub sem prisla a od te doby mam panicky strach az trauma ze zubaru...oopravdu nedoporucuji hlavne ne detem..pokud nechcete abz meli deti dozivotni trauma...
Markéta
Hodnotím paní doktorku velmi špatně. Chodila jsem k ní od dětství. Vždycky se chovala hrozně, mluvila sprostě, se mnou zacházela jako s hadrem. když jsem od ní odcházela, měla jsem vždy oteklá ústa od toho jak se snažila otevřít mou pusu ještě víc i když víc už to nešlo. Když mi měla vyvrtat kaz, tak mi raději ten zub rovnou vytrhla a řekla že jiná možnost není.. navíc ho nevytrhla celý. Naposledy jsem u ní byla když mě akutně bolel zub a ona mě obědnala až za 2 týdny. Děs a hrůza. Nedoporučuju absolutně vůbec !
Laxní přístup stomatologa
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Perfektní zubařka! Chodíme k paní Paszkové celá rodina kolem 20 let! Žádný problém! Vstřícná, milá, kvalitní lékařka! Nikdy jsme neměli jediný problém! Je velice ochotná a dokáže pochopit a vyjít vstříc! Oceňuji její práci!
Vítězslav Beloš
Paní doktorka se o chrup mně a celé mé rodině věnuje bezmála 20 let!
Nikdy jsme neřešili STRES spojený s návštěvou zubaře.
Naprosta spokojenost.Milá,vstřícná,ochotná a přitom ZUBAŘKA !!!• • •
Lubo
Děkuji paní doktorce za věnovanou péči o chrup celé mé rodiny. Jsme s ní všichni velice spokojeni.
Kolega Maličký
Byl jsem velice spokojen a nesouhlasím s názorem uvedeným v hodnocení autorky Ely. Patrně jde o ženskou zášť.