MUDr. Helena Bernardová

Dermatolog Více

Hradec Králové 1 adresa

Sam. ord. lékaře spec. - kožní

třída SNP 636, Hradec Králové 50003

Výborný a příjemný přístup sestřičky. Rychle vše utíká. Paní doktorka se snaží, ale někdy by možná bylo rychlejší udělat rovnou stěr/odběr krve a zjistit ihned, kde je problém, než zkoušet 10 mastí a mít 10 návštěv. Větší spokojenost než s dcerou p. Bernardovou ml., která se Vás bojí dotknout nebo nedejbože se podívat na problém, když např. máte vyrážku na intimních místech…

• Sam. ord. lékaře spec. - kožní Jiný  •

Sympatická sestra i paní doktorka
    Radost chodit do této ordinace

• E

Veľmi príjemná a skúsená pani doktorka. Do ordinácie môžete prísť bez objednania.

• B

Paní doktorka je velmi milá, syna důkladně prohlédla (na rozdíl od jiných dr.) a doporučila další postup, konzultovala se mnou možnosti léčby. Nevýhoda je, že neobjednávají, člověk si hodně dlouho počká v čekárně.

• Sam. ord. lékaře spec. - kožní Jiný  •

Dobry den, dnes jsem pani doktorku navstivila se synem ohledne dvou bradavicek na prstech nohy. Uz trosku vetsich, jak konstatovala i pani doktrorka. Nez jsem mrkla, uz drzela v ruce vaticku a synovi potirala mista tekutym dusikem, ktery ma na stole u nosu. Na nic se me neptala, nic nevysvetlovala, bez reci, (jako u beziciho pasu) proste resila. Zeptala jsem se na lecbu kyselinou mravenci, ktera mi vzdy jedine od bradavic pomohla. Otazku neslysela. Kdyz jsem ji polozila znovu, ze pry temito prostredky neordinuje a doporucila mi "zbytecny" Duomox. Uz i dite ve skolce vi, ze bez predpisu se prodavaji jen bezcenne vyrobky farmaceutickeho prumyslu a ty ja uz leta nepodporuji. Syn zbytecne prodelal bolestive osetreni, kdy ted nemuze chodit a jeste nas cekaji dalsi navstevy, protoze tim to urcite neskonci.

• Č

K paní doktorce jsem přišel poprvé v čase koronaviru. Ona i sestra jsou skvělé. Přijaly mne k léčení s pásovým oparem již ve složitém stavu. Jiné lékařky ani nezvedaly telefony. Paní doktorka vše vysvětlila a ihned začala s účinnou léčbou - zve mne 2x týdně na kontroly. V čekárně se dlouho nečeká, je rozhodná, se sestrou to mají dobře zorganizované. Paní doktorka je velmi zkušená, léčení u ní velmi doporučuji.

• T

Čas od času zavítám k lékařce s malou bradavicí a vždy se mi dostane patřičné péče. To vše navíc bez objednání nebo nějakého extrémního čekání v čekárnách. V čekárně to je tak na 10-15 minut podle času, ráno tam bývá plněji. Nebyla jsem v ordinaci s ničím neobvyklým nebo závažnějším, takže nedokážu posoudit její profesionalitu se zapeklitějšími případy, nicméně s bradavicí umí zatočit dobře.

• Sam. ord. lékaře spec. - kožní  •

• T

Paní doktorka moc mila i celkem vstřícná, avšak její výkony při léčení mých zcela i zcela obvyklých neduh nebyly nijak zářivé, změnila jsem dermatologa a paní doktorku nedoporučuji

• Měla jsem stejný problém jako většina lidí, co zde hodnotí negativně... Přišla jsem oznámila jsem problém, paní doktorka se na mě skoro ani nepodívala, napsala recept (stejně mi to nepomohlo) a mohla jsem jít domů. Mé dotazy ji prakticky nezajímaly.

• Velmi dobrá doktorka,doporučuji!!!!