Dráhy 178, Frenštát pod Radhoštěm 74401
Z
zbytečné vrtaní
bolest zubu- neposlala na rentgen s tím že již tam není přítomná sestra, pro mě nebyl problém počkat do druhého dne avšak ,,paní doktorka,, dle jejích slov rozvrtala 3 zdravé zuby ,,na skořápku avšak nic nenašla,,
změnila jsem lekaře a nyní maximalní spokojenost, nebojte se udělat změnu• Praktický lékař stomatolog • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
hujdova.hana
S paní doktorkou jsem byla vždy po všech stránkách velmi spokojená; je výborná po stránce odborné i lidské.
• Praktický lékař stomatolog • •
jirka
stomatoložka neuznávající jakoukoliv opdovědnost za to, co zpackala. Souhlasím s výše uvedeným názorem - výmluvy jí jdou nejlépe, pacient je pouze od toho aby trpelivě snášel vše (od arogantního chování až po neschopnost vyřešit problém).
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Prekvapuji mne pozitivni komentare u pani doktorky. Mozna pred 20 lety byla skvela, ale.....Jeji nejoblibenejsi cinnosti je zoubky otevirat a vlozkovat a porad dokolecka....injekci na vrtani nepichne, protoze by tym nevidela, atd...Skoda, ze neni schopna jit dopredu co se poskytovani pece tyce. Nasla jsem si mladsi pani doktorku a musim rict, ze je to jako nebe a dudy. Pokud se objevi problem, vyresi ho okamzite a neprodluzuje to. A musim rict, ze vse je bezbolestne. Pani doktorka mi cistivala kanalky bez injekce......To je s dnesnimi moznostmi smesne. O tom, ze nyni prijdu na urcitou hodinu a nejpozdeji do 10 min. sedim v kresle ani nemluvim....u pani doktorky jsem mnohdy cekala i hodinu a pul. Lidicky nebojte se zmenit lekare, myslim si, ze je to jedina moznost jak prinutit lekare ze stare skoly jak zmenit sve zpusoby lecby i pristup k pacientum.....neverim totiz, ze stareho psa novym kouskum nenaucis:)))
Mirka• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
chodim k pani doktorce jiz delsi dobu a nikdy sem s jeji praci nemel problemy vzdy byla prijemna a snazila se aby navsteva u ni byla co nejpohodlnejsi!
B
bubli
Nepříjemná, její chování a přístup k pacientům mě opravdu velmi zaráží. Chová se neprofesionálně, nedoporučuji!
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Z
zdenda
je ohleduplná a má dobrý přístup k pacientům.
Jakub
Ačkoliv návštěva zubaře nepředstavuje nic příjemného, paní doktorka je velice schopná a milá.