Psychiatrická ambulance a homeopatická poradna

Milady Horákové 10, Svitavy 568 02

• I

Velice příjemná a vstřícná pí. doktorka s profesionálním přístupem k řešení problémů. Velmi příznivě působí na člověka prostředí ordinace vč. čekárny a též i přístup pí. asistentky.

• Psychiatrická ambulance a homeopatická poradna Jiný  •

Strašně nepříjemná paní. Bez dostatku empatie. Vyčerpaná léty.

• T

Úsečná, často nepříjemná a tzv. "od rány". A při první schůzce mi přišlo, jako by ji má návštěva otravovala.

• F

S touto paní doktorkou jsem byl nadmíru spokojen. Ve všem mi vyšla maximálně vstříc. Vřele doporučuji při jakýchkoliv obtížích tuto paní doktorku zkontaktovat v jakoukoliv dobu, protože se dokáže přizpůsobit pacientovi.

• Milá, ochotná, chápající a hodná paní doktorka se snahou vyslechnout a pomoci. Velmi doporučuji.

• KDYŽ K VAM PŘIJDE DENNĚ 77 lidi a v hlavě jim hraji jeptišky hokej,tak bedete taky čučet do zdi ....obdivuji jeji praci ,klobouk dolu..

• nejlepši

• DĚKUJI TÍMTO DOKTORCE DYNKOVÉ A CELÉMU TÝMU LÉKAŘŮ A SESTER ZA VELICE KVALITNÍ PÉČI.POD VEDENÍM PRIMÁŘKY DR.KOVÁŘOVÉ JE SVITAVSKÁ PSYCHIATRIE OPRAVDU MÍSTO,KDE KAŽDÉMU POSKYTNOU TU NEJLEPŠÍ PÉČI A POMOC!

• Paní doktorka,je pečlivá a milá.
    Zároveň bych chtěla poděkovat všem lékařům,sestrám i ostatnímu personálu Svitavské psychiartie za naprosto profesionální léčbu,laskavý přístup k pacientům a upřímnou snahu pomoci lidem,třeba i na úkor svého osobního volna.Pobyt na oddělení není ani minimálně stresující,díky zaměstnancům tam vládne pohoda a klid.
    Dost času jsem ve svém životě strávila po nemocnicích,ale s takovou pečlivostí a zájmem o každého jednotlivého pacienta jsem se nikdy nesetkala
    Nechápu,proč na tomto oddělení Svitavská nemocnice tak šetří,podle mne je to opravdu špičkové oddělení a lékaři i personál by si zasloužili daleko komfortnější podmínky,pro svoji těžkou práci.
    Myslím,že můj názor sdílí i ostaní pacienti,které špatný stav poslal na toto oddělení.
    Nemohu udělat nic víc než ještě jednou všem poděkovat!
    Kyselá Marie

• S PANÍ DOKTORKOU A VŠEMI LÉKAŘI SVITAVSKÉ PSYCHYATRIE JSEM MOC SPOKOJENÁ VŠICHNI MAJÍ VELIKOU SNAHU ČLOVĚKU POMOCI,COŽ U SVITAVSKÝCH LÉKAŘŮ NENÍ BĚŽNÉ. POD VEDENÍM SKVĚLÉ PRIMÁŘKY KOVÁŘOVÉ JE LÉČBA VŠECH LÉKAŘŮ NA JEDNIČKU!!