MUDr. František Rouče

Ord. PL pro dospělé + gynekologie

Kochova 1185, Chomutov

Ord. PL pro dospělé + gynekologie

Písečná 5062, Chomutov

Doktor již dvakrát odmítl vydat žádanku na testy covid, jednou v říjnu, jednou v únoru 2021, v obou případech nám bylo řečeno.- že je to něco ČESKÉHO ... později samozřejmě testy na covid pozitivní. po druhé se jednalo o těžší průběh. Jsem naštvaná a hodlám toto řešit dále, každá kdo to budete číst, odejděte od toho lékaře.

• jiné místo Jiný  •

• C

K tomuto doktorovi jsem se asi před 10lety registroval,znal jsem ho od vidění,a měl dobré reference.Byl pozitivní,snažil se pomoci,konzultoval s pacinenty.Za tuto dobu se v jeho ordinaci vystřídalo spousta (ne) lékařů v čele s panem mudr Rohlenou,který u mě nerozeznal angínu od chřipky.Bohužel se časem změnil i pan Rouče.Když jsem u něj byl naposledy,připadal jsem si že ho obtěžuji,po dlouhém čekání v čekárně s akutní bolestí mě poslal domu s radou co a jak,večer jsem musel navštívit pohotovost s pozit.nálezem.Nyní se v jeho ordinaci střídá s Mudr Chábovou,která také ráda léčí radami.S čímkoliv jsem přišel,tak odpověď většinou byla- "to já mám také".
    Takže negativa bohužel zastiňují pozitiva.Špatný přístup k lidem jak od doktorů,tak od jedné ze sester,dlouhé čekaní(většinou přes 2h).Rady mi můžou pomoci částečně,ale neléčí.Toto je jen můj názor,nechci nikoho poškodit.Kdysi to bylo jiné...

• V

Tak tohoto lékaře skutečně nedoporučuji. Je nepříjemný, neprofesionální. A jeho sestra je to samé.

• Ř

S panem doktorem jsem velice spokojena,takových je málo.

• Dámy tady uvádějí,že pana doktora zajímají jen prsa. Mám je také,ale nikdy jsem mu je neukazovala,vždy mi koukal jen na problematické místo a vždy mi ho dobře zdiagnostikoval a vyléčil,ačkoliv to není můj praktik

• Líbí se mi, jaký tento lékař má přístup k lidem

• Nejlepší lékař

• velmi ochotný, vždy vysvětlí postup léčby i účinost léků, které předepisuje.

• Zvažuji od pana doktora odchod a hledám si jiného, protože ať přijdete s čím chcete, tak je to vždycky chřipka!!!! Dlouhou dobu se mi motala hlava a byla jsem unavená a to je prý také chřipka! Mám odvézt dítě na týden pryč a budu mít klid!!! Co je proboha tohle za doktora?? Neumí diagnostikovat natož léčit!!! Ne, nikdy více!!

• Myslím, že ho zajímají jenom prsa.