MUDr. František Kolátor

Hořice 1 adresa

Sam. ordinace PL - gynekologa

Barákova 1501, Hořice 50801

• Dobrý den,
    jen chci napsat,že jsem dnes navštívila ordinaci pana doktora a už tu nepracuje.Měl opravdu už svůj věk a jak sestřička říkala,také po zdravotní stránce už na tom nebyl nejlépe.Moc mě to mrzelo a zároveň jsem měla obavy z nového pana doktora.Ale musím napsat,že veškeré obavy jsou zbytečené.Nový pan doktor je velice příjemný,pečlivý a tak u něj zůstanu.Je to velká změna,protože pan doktor David Pech,který zde nyní ordynuje cca měsíc je mladý,ale vůbec mně to nevadí,ikdyž jsem se ze začátku trochu styděla.

• Chodím k panu doktorovi již několik let. Vždy má na mě čas a pochopení pro mé problémy. Jedna slečna nebo paní tu psala, že pan doktor si rád dlouho povídá. Dotyčná asi neví, že správný lékař se musí zajímat o současné rozpoložení ženy. Má to obrovský vliv na naše zdraví. Lékař, kterého problémy pacientů nezajímají je špatný lékař. Vřele pana doktora doporučuji pro jeho cilivý přístup.

• P.Dr.Kolátor je strašně hodný dokáže poradit je ohleduplný, vstřícný.Nevim kam půjdu až tady p.Dr. nebude :-( Doporučuji

• Dříve jsem byla spokojená,ale po zavedení 30,-Kč poplatku ve zdravotnictví a při každém předepsání tento poplatek jsem paltila i když je to proti zákonu tak jsem řekla dost.Žádné pořádné vyšetření,vše je 5 minut hotové a výměna setřičky taky šlápnutí vedle.A už jsem naštěstí jinde.

• Já jsem s panem doktorem spokojená. Můj bývalý gynekolog mně stresoval před porodem, že dítě bude tlusté,protože jsem nabrala asi 20kg, že mu prý ubližuji a že bych si to měla uvědomit. Sama jsem z toho nebyla nadšená, že tolik nabírám, jenže štítná žláza a špatný endokrinolog, kterému trvá dva měsíce, než vám je schopný zaslat zprávu, jakou dávku máte v těhotenství užívat - prostě se to projevilo na mém přírustku váhy, kdy jsem asi za dva měsíce nabrala 8kg. Svému gynekologovi jsem říkala, že jím jen ovoce a cereálie a že moje miminko bude to nejzdravější na světě, jenže on viděl tlustou ženskou, tak se přeci válí doma u televize a láduje se buchtama ne? Navíc mi řekl, že to vidí bledě, že nejsem schopná sama porodit a že to bude asi na císaře. Tak takového bych vám dámy nedoporučila.
    Před porodem mi byl doporučen pan doktor Kolátor, který mi okamžitě zvážil a změřil miminko na svém supr ultrazvuku a oznámil mi, že miminko má ideální porodní váhu tj. 3220g a že je vše v naprostém pořádku ať se uklidním a nějakou váhu neřeším. Díky němu jsem porodila úplně bez problémů, takže jsem zatím spokojená.

• Vystřídala jsem čtyři doktory, mívám problémy a až když má člověk problémy, pak se teprve ukáže, zda je doktor dobrý nebo ne. Naposledy, když jsem měla veliké bolesti, jsem byla neúspěšně léčena u jiného gynekologa (resp. gynekoložky, která mi byla doporučena jako výborná) rok a půl. Nakonec jsem ztratila trpělivost a přešla k panu doktorovi Kolátorovi. Ten mne dokonale vyléčil do tří měsíců a od té doby vždy, když mám problémy, jsou po jeho zásahu velmi rychle pryč. Teď jsem těhotná a u pana doktora mám hotový komfort. S panem doktorem mám tedy jen ty nejlepší zkušenosti.

• Nejdříve jsem byla s panem doktorem spokojená, vše bez problému. Jakmile jsem ale měla zdravotní problémy, tak je bohužel nevyřešil.. Po dvou měsících mi došla trpělivost a přestoupila jsem k jinému doktorovi a jsem naprosto spokojená a konečně bez problémů.

• Nemohu si opravdu stěžovat

• A

Pro mě je to lékař na svém místě, jedná s člověkem s úctou, je vstřícný a ohleduplný.Pro mnohé z nás to není zrovna příjemné jít na vyšetření, ale je opravdu skvělý.Odnosila jsem pod jeho kontrolou 2 děti a neměla bych pocit, že by cokoliv zanedbal, vše mě řádně a trpělivě vysvětloval, můžu jen doporučit!!

K panu doktorovi chodím již několik let a sama jsem spokojena. Ale možná je to tím, že jsem ještě nebyla těhotná a žádné "problémy" nemám. Z doslechu jsem také neslyšela moc dobré věci.. Co se týče prohlídek, tak opravdu je to na 5 minut :)