Vinohrady 8, Brno 639 00
Alena
Velmi schopná lékařka, dokonce jedna z nejlepších lékařek, které znám. Velice vstřícná se snahou pomoci, nebagatelizuje problémy pacienta, nemá problém s dodatečnými vyšetřeními. Velmi proaktivně se pustila do řešení synovy lékové alergie, kdy bylo nutné stanovit, zda ji skutečně má, byť lékové alergie v AKI přímo neřeší. Stejnětak dceři pomohla vyřešit problém v oblasti ORL. Skvělý přístup k dětem, kdy zvládá s velkou trpělivostí i bojácné či nespolupracující děti. Velmi doporučuji.
Adéla Maršálová
Nikdy jsem recenze na lékaře nepsala nicméně si myslím, že tentokrát si to zaslouží jednu napsat. Paní lékařka je odbornice ve svém oboru, je důkladná, nic nepřehlíží a vše ráda s klidem vysvětlí a zároveň je usměvavá a velmi příjemná jako osoba a takový přístup dělá opravdu hodně, není čeho se bát. Výsledky testů jsou také v klidu vysvětleny, takže si s tím člověk nemusí lámat hlavu sám. Moc děkuji paní Uhlířové i dalším lékařkám z Aki za pomoc, která mi byla poskytnuta.
M.P.
Asi první doktorka, u které se necítím, že jen obtěžuju svými problémy, je velmi proaktivní, přátelská, empatická a opravdu se snaží pomoct.
s.š.
Po dlouhé době úžasná paní doktorka u které člověk nemá pocit, že ji svými problémy obtěžuje, přátelská, zúčastněná.
nováková Irena
K této lékařce už nikdy více,arogantní ,nepříjemná,..pokud jí pacient nesedí dokáže to dát najevo a v tom případě není co řešit ,myslím že v dnešní době má každý na výběr,jak mi to paní doktorka sdělila osobně..
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Staňa Kunderová
Starostlivá, komplexní, trpělivá, úžasná, úžasná, úžasná, moc jí děkuji, Staňa Kunderová
Mgr. Zdeněk Brunclík
Velmi sympatická lékařka, odborně erudovaná s širokým rozhledem. Doporučuji.
Mladá, velmi příjemná lékařka se super přátelským přístupem.