Panský vrch 450, Humpolec 39601
Helena
Chodím k paní doktorce více jak 10 let a jsem velice spokojená. Hned napoprvé mi dala účinné léky, ne jako předcházející doktor, který mi dával oblbováky a pak mi řekl, že si se mnou neví rady. Paní doktorka mi věnuje tolik času, kolik je třeba, zeptá se, vyslechne, lepší lékařku neznám. Velice doporučuji.
• Psychiatrická ambulance • Jiný •
9pavel.m
Paní Doktorka je velice citlivá a milá nevím proč ostatní na ní píšou špatné Názory dokazala mě vyslechnout a dokonce poradit a když jsem jí líčil můj život a z čeho mam úzkosti a deprese tak na ní bylo vidět že se mnou soucítí
• Psychiatrická ambulance • Deprese •
Anonym
Paní doktorka je sice moc milá a hodná, ale s mým problémem mi nepomohla. Dva roky do mě rvala 8 prášků denně, až jsem musela být hospitalizována. Zjistili, že beru prášky úplně na jinou diagnózu a hlavně úplně zbytečně!
Petra
Skvělá doktorka, která mi moc moc pomohla. Když jsem na tom byla nejhůř, tak sezení u ní rozhodně nebyly pětiminutovky, jak někteří píší... Věnovala mi spoustu času a díky ní jsem překonala opravdu špatné období.
Jitka Čechová
Paní doktorka Krejčí je kapacitou ve svém oboru.Nejen po profesní,ale i lidské stránce.Moc jí děkuju za odbornou pomoc.
petr moravec
Paní doktorka je člověk na svém místě. Profesionálka s lidským přístupem. Kdyby takoví byli všichni doktoři,nebyly by třeba tyto stránky...
T
thomasak23
Ja si zas myslim,ze je super ze ji muzete vsechno rici a ona vas posloucha,ale ja bych na ty sve deprese,potreboval vysvetleni proc se to deje,poznat cast mozku ktera se tak chova,latky ,protilatky,proc se to tak deje,co je presnou pricinu v mozku atd,,bohuzel
Helena
Paní doktorka je odborníkem na slovo vzatým. Navštívila jsem ji na doporučení jiné pacientky a už jsem u ní zůstala. Velice mi pomohla na rozdíl od předešlého psychiatra. konečně si po dlouhé době připadám jako člověk a ne chodící mumie.
Bohužel nejsem vůbec spokojená. Návštěva netrvala většinou déle než 5 minut. Paní doktorka na moje dotazy ohledně silných vedlejších účinků reagovala pouze tím že 'je to normální a musím si zvyknout' a stále mi předepisovala ten samý lék, který na mě, kromě těch vedlejších účinků, snad žádný vliv neměl. Zkusila jsem to přes půl roku vydržet, ale bohužel..
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
S paní doktorkou nejsem vůbec spokojená. Návštěva u ní netrvá déle jak 5 minut. Jen mi předepíše další léky a jsem vyšetřená:(