Zobrazit ostatní profily chirurgů v okolíZkušenosti
martinka.76
Pan doktor je super ve všech směrech,jezdím k němu cca 20 let,je milý,ochotný,vždycky rád poradí,pomůže,byla jsem na operaci s žílami,mám úplně malinkatý jizvičky. Nikdy jsem o něm neslyšela nic špatného,a to znám spoustu lidiček co k němu jezdí.
~
Pan doktor Shihata je velmi příjemný a milý.
Má mojí plnou důvěru.Velmi mi pomohl.
Velké díky ,pane doktore.
~
Z několika návštěv na estetické chirurgii s ním mám velice dobré zkušenosti, navíc je velmi ochotný a příjemný. Doporučuji!
~
Chtěl bych sdělit pánovi s blekotáním, že Kudr nikdy nikoho nesepsul protože se bojí že mu to vrátí a dále doktor Shihata se na rozdíl od jiných nezdržuje zbytečným tlacháním, když jsem byl na jeho pokoji udělal co je potřeba a po té na kontrole tak než přišel trávil jsem tam 3 hodiny o ničem pak jsem byl za 30 minut vyřízený, poučený, spokojený. Víte houby o tom co bylo potřeba udělat a myslím že jen kecáte a ještě k tomu blbě.
Jarmila
Myslím,že pan doktor se svým přístupem brání zbytečným výlevům některých pacientů,mám s ním osobní zkušenost a nemůžu si stěžovat, co jsem chtěla vědět,o tom mě informoval a operaci provedl zřejmě také dobře. Myslím, že nikdo nemusí mít obavy.
~
Já jsem operován byl taky na žlučník pan doktor byl v poohodě žádné dlouhé blábolení o ničem jako někteří jiní. Co jesm chtěl to mi řekl operaci provedl bezchybně. CO se týče hodnocení o komplikovaném a nekomplikovaném slepáku tak si myslím, že pán který zde píše to těžko může zhodnotit protože o tom evidentně nic neví.
~
No asi nic moc.V nemocnici jsem byl na žlučníku,ale po tom co jsem tam slyšel a viděl na de mnou asi stál anděl strážný!Jinak kdybych to tu zveřejnil asi bych se žalobě na ochranu osobnosti nevyhnul../tak raději pšt a příště HK/
~
Doporučuji pánovi doplnit gramatické znalosti českého jazyka o i a y, jinak s Vámi nesouhlasím pan doktor je ochotný a určitě ví co dělá, já jsem s ním byl spokojen
~
Mně taky dělal slepák,mam jizvu 2 cm,je sice vysoký,ale ruce nemá "jak lopaty".Třeba jste tlustý,když máte velkou jizvu.
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.