MUDr. Dana Schafferová

Neurolog Více

Mladá Boleslav 1 adresa

Neurologická ambulance
Václavkova 905, Mladá Boleslav

Zobrazit ostatní profily neurologů v okolí

Umístění: Neurologická ambulance Jiný

Díky recenzím jsem byla poměrně v očekávání, co mě při vyšetření dcery čeká, ale musím říct, že obavy byly naprosto zbytečné.
Paní doktorka je velmi milá, vstřícná a od prvního momentu jsem z ní měla velmi dobrý pocit. Na mou dceru během vyšetření mluvila, dcerka se smála, bylo nám doporučeno cvičení, u kterého dokonce hezky spolupracovala (oproti fyzioterapiím, kde se dcerce při poslední návštěvě vůbec nelíbilo). Dokonce nejspíš dcera nemá úplně neurologický problém, i přesto nám paní doktorka skvěle poradila a pro jistotu uděláme i CT mozku - aby se dobré zprávy potvrdily. Za mě úžasná doktorka, co nechce nic podcenit, rodiče uklidní, s dětmi hezky pracuje.

Pokud k ní máte v nejbližší době objednání, na návštěvu se těšte negativní recenze opravdu nevím, kde se berou.

I
Umístění: Neurologická ambulance Jiný

Naše zkušenost s paní doktorkou je velice dobrá. Se synem jsem do ordinace docházela od jeho deseti měsíců a za její pomoci a podpory byl i jako nechodící integrován do normální školy. Teď už je dospělý, samostatný a pracující muž a nedávno bylo potřeba odborníka, tak jsem opět kontaktovala paní doktorku ona opět pomohla s problémem i když už není dítě. Takže za mého syna spokojenost.

Umístění: Neurologická ambulance Jiný

Chodila jsem k paní lékařce se synem je to už tak 12 let, ale můžu napsat jen jedno takovou lékařku nedoporučuji. Arogantní nepříjemná co více dodat. Jak může taková lékařka pracovat u dětí - na neurologii to opravdu nechápu. Velice lituji maminky co k ní musí docházet. Opravda tato lékařka by tuto práci neměla vykonávat. Hodně dlouho jsem na zážítky v její ordinaci nemohla zapomenout.

I
Umístění: Neurologická ambulance Jiný

Doktorka Shaferova je arogantní, nepříjemná, absolutně zamindrákovaná.
Přístup k lidem strašný, kladným hodnocením nepricitam váhu, zřejmě naladovost

Umístění: Neurologická ambulance Jiný

Náš Syn je hendikepovany v pubertě zacal mit časté epileptické zachvaty a to kazdych 14.dni v nemocnici jsme byli za exsoty ktery nepoznaji Epilepticky zachvat a pristup od Pani Doktorky k němu byl absolutně neprofesonalni ale v našem okrese je bohužel jedina dětský Neurolog.
Synovi sice dala leky ale nesedily to se ji nelibilo a stale byla dotcena a neprijemna kdyz jsme chteli od ni konzultaci a pomoc celou dobu se ani moc nesnazila synovi pomoct musely jsme ji zadat aby mu udelala EEG a dala nam doporučení na další vysetreni pro ni to ovsem bylo zbytečné.
Nestydela se ani nam říct abysme ho daly do ústavu.Protoze to bude pro něj i nás lepší údajně ma záchvaty z psychického důvodů.Po 3/4r roce mi došla trpelivost a a požádala o pomoc jeho obvodniho lékaře a ten nas vyslechl a nechapal proč ma dokrorka takovyhle přistup rad nám doporučení napsal.
Synovi pomohly v jinem městě jejich přístup byl úžasný konečně můžeme byt klidnější a syn je opět usměvavý a šťastný kluk.
K Mudr Schafferove bych uz nikdy našla raději budu jezdit na druhy konec republiky.Protoze pro ni starostlivy rodiče neexistují dělá z nich neschopný lidi a hendikepovany (postižený) patri jen do ústavu. A to je lékařka??

T
Umístění: Neurologická ambulance Jiný

Pověst paní doktorku předchází, dokonce jsem byla před návštěvou varována. Nicméně já jsem s návštěvou spokojená. Velice příjemná paní doktorka i sestřička, vše mi vysvětlily a předvedly, co bylo potřeba. Mluvily se mnou i s dcerou přátelsky a ne povýšeně, jak se v některých hodnoceních opakuje. Prostředí příjemné, čekárna s přebalovacími pulty a hračkami pro děti.

Umístění: Neurologická ambulance Migrény

Za mě také špatná zkušenost. Paní doktorka měla být moje záchrana, protože žádný jiný dětský neurolog v MB není. Navštívila jsem ji s maminkou, když mi bylo 16, hned u vstupu nás obě dvě seřvala jak malé holky, ať si laskavě vezmeme na boty návleky, celou dobu byla nepříjemná, zlá, žádné vyšetření kvůli migrénám neproběhlo,odbyla mě s předpisem na léky, které nezabíraly. Radši budu čekat do 18 a zajdu k dospělému, toto už znovu ne.

Asi jsme byli u jiné doktorky. Se synem mluvila hezky a nepřišla mi taková, jak je zde popisováno. Naštěstí syn prospívá dobře, byli jsme na kontrole kvůli anizokorii. Sestřička příjemná také, jako bonus hrací koutek a přebalovací pult. Můžu doporučit.

T

Na neurologii jsme byli se synem poslaní kvůli výraznému zploštění hlavičky a to proto, aby mu byly zkontrolovány lebeční švy. Bohužel dětská neuroložka z Kolíně nás pro velký počet pacientů nemohla přijmout a poslala nás do Mladé Boleslavi. Den předtím jsem si přečetla tyto recenze na paní doktorku a musím říct, že paní doktorka dostála své pověsti. Byla naprosto odměřená, arogantní a hned se vším hotová a ještě jsem dostala vynadáno, že se doporučení od naší pediatričky nedá přečíst. Ke zploštění hlavičky neřekla víc, než že když se s tím narodil, tak hold ležel blbě v břiše. Syn ležel na lehátku a po levé straně měl okno a světlo ho velmi zajímalo,paní doktorka nakázala, abych ho zaujala aby se také podíval doprava, to se mi bohužel u dvouměsíčního syna nepovedlo, neb není cvičená opice a to i přesto, že doma už v tu dobu perfektně fixoval. A ejhle, to je jasný, on se neotáčí na pravou stranu! To budete muset cvičit Vojtovu metodu. A než jsem se stačila nadechnout, už jsem stála s doporučením venku na chodbě. Nedalo mi to a zkusila jsem doma se synem všechno možné různé polohování, hlavičku normálně otáčel na obě dvě strany, ať už byl na zádech, v náručí, nebo na bříšku. Dnes jsme navštívili rehabilitaci a fyzioterapeutka shledala syna naprosto normálním, pschomotorickým vývojem odpovídá všem tabulkám. Žádná Vojtova metoda, světe div se.

E

U paní doktorky jsem byla vyšetřena v lednu pro bolesti v zádech,vzala mě přednostně i přesto,že měla plný ordinační kalendář.V čekárně v ordinaci bylo čisto,prostředí bylo velmi příijemné.Mají zde i dětský koutek.Léčba proběhla úspěšně a zbavila mě obtíží.Za mě spokojenost.