Zobrazit ostatní profily veterinářů v okolíZkušenosti
Iva J. Vaclavovice
Pan doktor mi ihned zvedl tel.,coz bylo i ve velmi pozdni hodinu a byl ochotny i dojet k nam, aby hned pomohl:-) Nas 4.mesicni pejsek Lump mel bodnuti od vcely a otekala mu kvuli tomu tlama:-( Lekar mi vyjmenoval konkretni druhy leku,co mohu pouzit a co konkretne mohu udelat priste lepe. Stenatku otok do hodiny klesl,chodila jsem ho jeste kontrolovat i v noci a byl jiz v poradku. Moc dekujeme p.doktorovi za jeho ochotu a profesionalitu :-)
Andrea Č. a Blonde
Pan doktor Ress byl ochotný přijet kvůli naší fence do ordinace v nekřesťanskou hodinu v době křesťanských svátků. Po další sváteční dny ji dávat infúze a injekce, i když jsme nebyli jeho registrovanými klienty. Nebýt včasného zásahu a jeho profesionálního přístupu, kterým nechtěl nic podcenit, naše fenka Blonde by tady už s námi nebyla.
S. Koloničná
Pan doktor je jeden z nejlepších. Je ochotný, příjemný a připraven kdykoliv pomoc. Děkuji za něj!
Agi a Aneta
Panu doktoru ressovi děkujeme za záchranu agamka ve vážném stavu, po tom co 2 veterináři řekli že mu nic není. Zachránil ho z akutního zápalu plic. A teď bojujeme abychom zachránili agamka z těžkého zanedbávání ze strany chovatelskeho klubu. Děkujeme mu za všechno je nejlepší!!!!
P.D.
Tímto bych chtěl poděkovat panu doktorovi Ressovi za léčbu infekce ucha u služebního psa. Léčba zabrala, pes má ucho ve velmi dobrém stavu, jak ho za celou dobu řešení tohoto problému neměl.
Léčba na jiné veterině byla opakovaně nedostatečná a proto jsem se obrátil na pana doktora Resse ,až ten zahájil správnou léčbu a za to mu moc děkuji.
M.M. ze Skotnice
Skvělý odborník s lidským přístupem, vše srozumitelně vysvětlí, názorně ukáže. Veterinární pomoc poskytne i mimo ordinační dobu. Vděčíme mu za záchranu kavalírka s akutními problémy močového měchýře a trpělivost při náročné pooperační péči.
Mirka a Mirek Staníčkovi
Pan doktor nám zachránil našeho špice Bertíka. Velmi profesionální přístup a perfektně zařízená ordinace.
Lenka B.
Pan doktor má super přístup nejen ke zvířatům,ale i k lidem. Je to veterinář na svém místě!!! Zachránil nám pejska, kde jinde ve Frýdecké uznávané veterině ordinovali jen injekci, při otravě krve. Už jen MVDr D.Ress. Děkujeme, Beršti.
Jana Suchá
Náš králíček měl očividně problém s ucpanými střevy (vinou sežraných chlupů) a pak doktor jej uspal a po rentgenu diagnostikoval zánět ledvin. Za vyšetření a rentgen si vzal 1800 kč a neporadil vůbec nic, jen píchl tři injekce se slovy, že se o nemocech přece nebudeme bavit. Králíčka nám zachránil až jiný veterinář včasným podáním projímadla, infuze a rad, že musíme pravidelně dokrmovat pomocí injekční stříkačky tekutou stravu. Za rentgen bez anestezie (protože tu by králíčci dostávat neměli), hromadu přípravků a injekcí si vzal 200 Kč! Nedoporučuji.
Eva Ž.
Děkuji panu dr.Daliboru Ressovi za záchranu našeho morčátka, které ošetřoval se stejnou péčí jako jiná-větší zvířátka, s čímž jsme u některých jiných lékařů měli problém. Morčátko nám zachránil již druhé a to asi není náhoda. Oceňuji u pana doktora velmi odborný a profesionální přístup, lidskost a jako bonus navrch jeho smysl pro humor, který je v určitých chvílích povzbuzující. A za takové služby si člověk rád i připlatí, zvláště, pokud má v jiných ordinacích negativní zkušenosti. A taky-vždyť jde o životy a zdraví našich mazlíčků a to stojí za to ...
Eva Ž
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.