Havlíčkova 660/73, Kroměříž 76701
Hana Mozisova
Chtěla bych poděkovat panu primáři, lékařům,sestrickam z neurologie za jejich ochotu, vstřícnost, porozumění,milý přístup a hlavně snahu pomoci.Jsem ráda,že tu máme takové odborníky Jsou super,tak jako jejich péče.Děkuji
• Oddělení Neurologie, Kroměřížská nemocnice a.s. • Jiný •
T
Nejlepší neurolog v kraji. Ihned nám pomohl vyřešit náš problém. Je ochotný a soucitný. Mohu jen doporučit.
• Oddělení Neurologie, Kroměřížská nemocnice a.s. • Jiný •
Iveta
Nic moc i neurologie od jisté doby kdy jsem na tomto oddělení ležela už nikdy víc udělaly ze mě simulanta.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Jana Ptáčková
Nejhorší lékař, se kterým jsem se setkala. Udělal ze mne simulanta. Po vyhledání lékaře v Brně mi byl indentifikován nádor v hlavě, operace a nyní 3/4 roku na nemocenské. Příznaky nádoru byly dle lékařů v Brně indentifikovatelné již v době mého lečení v kroměřížské nemocnici. Nemuselo dojít k tak velkému nárustu a stačil by k operaci "pouze" gama nůž.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Keram Šampíčko
Vynikající lékař a primář, velmi mi pomohl a také mým známým. Celé odd.,které má pod svým vedením pracuje na velmi profesionální úrovni. Dále zajišťuje MUDr Berka kvalitní odborná vyšetření a konzultace s odborníky. Velmi děkuji pane doktore. Holšán
Růžena Skybová
Moje maminka (81 let) zde byla nedávno hospitalizována pro velké bolesti zad. Touto cestou bych chtěla poděkovat všem pracovníkům neurologie pod vedením prim. MUDr. Dalibora Berky, kteří o maminku pečovali, ale především samotnému panu primáři MUDr. Berkovi za lidský, vstřícný a obětavý přístup k pacientům a ochotu komunikovat s jejich příbuznými. Sama jsem se o tom přesvědčila při léčbě mé maminky. Léčba byla úspěšná a pomohla ji od velké bolesti.