Sadová 528, Klášterec nad Ohří 43151
Hankerová Monika
Onemocněla jsem alergií na chlad,doprovázenou omrzlinami na obličeji...p.drPauchová mi nechala namíchat mast,která mi okamžitě ještě ten den pomohla od pálení,horkosti ..konečně se dostavila úleva.Moc děkuji.
• Ord. praktického lékaře pro dospělé • Jiný •
paolina.mrazkova
Patřila jsem k paní doktorce roky, problém byl, že jśem nemarodila. Jednoho zimního dne mě schvátila Chřipka a já jakožto alergik-astmatik, který pak má průběh nemoci velmi těžšký, jsem se vydala (se svou 3 měs. dcerou v náručí) k lékařce pro pomoc, kam jsem se sotva - těžce dýchaje dobelhala. Klepala jsem na dveře , sestra mi otevřela a řekla, ať počkám - v zápětí mi přinesla mou Zdravotní kartu. Prostě mi ji dala a řekla, ať se nedivím, že k nim už nepatřím, ať si najdu jiného lékaře (!) Na mé argumenty, že je mi moc zle mi sdělila, že je po všem, protože si místo mě vzali pacienty, kteří k lékařce na rozdíl ode mne chodí. Zavřela mi před nosem. Dalo mi práci najít si jiného dobrého lékaře - hlavně ve stavu, v jakém jsem byla - který se mi ještě zhoršil... MUDr. Pauchová je zlatá a šikovná. Neustále se vzdělává a poradí i novinky, ale přes její "sestru", pro kterou nemám jmen se není snadné dostat...
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Paní doktorku všem doporučuji.
Dobrá praktická lékařka
Velmi dobře hodnotím tuto lékařku, zvláště pro citlivý přístup k pacientům a pochopení.
Paní doktorka je moc milý člověk:-)
Paní doktorka je jedna z nejpečlivějších a nejmilejších doktorek, které jsem za život poznala. Má velice vlídný přístup, velice citlivý přístup a pokud se jedná i o velice citlivé záležitosti, je vlice vstřícná a obětavá. Mohu to napsat za sebe i svoji kamarádku. Michaela Havlíková, Angelika Boháčová
K p.doktorce chodím jako pacient s problémy již řadu let a jsem velmi spokojen
Velmi jsem spokojen s paní doktorkou, je milá a dobře jedná se svými pacienty A.Ř
Jarka
velice mila lékařka,vždy ochotně poradí ,má k sobě hodnou a zkušenou sesřičku, všem můžu vřele doporučit