Purkyňova 22, Nový Jičín 741 01
m.d.
Paní psycholožku Barboru Grosmanovou vřele doporučuji, je moc milá a vždy se snaží pomoci, nemám co vytknout :)
• Ordinace • Jiný •
Lucie
Půl roku jsme čekali na schůzku s dcerou.. Neinformovala mě o tom, že její ordinaci jsou jiné zákony.. Bez podpisu druhého rodiče nevezme dítě k dalšímu vyšetření.. Schůzka proběhla 1, kde se dozvěděla proč k ní přicházíme.. A vzhledem tomu že druhý rodič nesouhlasí (schůzka s druhým rodičem proběhla) ač nemá dítě v péči nehodlá se tým zabývá co ten rodič v době styku dceři dělá...
Za me nedoporučuji..
Kdyby mi zdelila že má nějaké požadavky.. Mohla jsem hledat jinou doktorku, která chce pomáhat dětem..• Ordinace • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Jana
Jen doporučuji, úžasná psycholožka, moc mi pomohla.
Kristýna
má zkušenost s paní psycholožkou je vynikající!!!Má skvělý přístup k pacientovi jak po odborné tak po lidské stránce,člověk má opravdový pocit jistoty a já osobně jsem se na sezení vždy těšila.
Vřele doporučuji!• • •
Dobrý den
s touto mladou paní psycholožkou jsem měla velmi dobrou zkušenost,byla vždy ochotná,poradila mi,když viděla,že jsem zoufalá a opravdu měla zájem.Dodržuje ordinační hodiny a nestalo se mi,abych tam někdy čekala i přesto,že jsem byla objednaná.Vždy byla přesná,má lidský přístup a vždy na rozloučení a přivítání podává ruku.Tím,že je mladá,je chápavá a vždy se s ní dá domluvit.Doporučuji,je opravdu skvělá.• • •