Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíSoukromý pacient (bez pojištění)
Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíZkušenosti
Přesnost
Péče
Zařízení
iva
Jednoduse skvely servis v kazdem smeru. Jednani sestricky i p.doktora je vstricne a vecne.
Pravidelnou peci nemusim hlidat, vse je jimi zarizeno pres telefon ci PC. Navstevy bez cekani,
s pohodovym klidem. Verim plne v jejich rady a doporuceni. Prala bych si takovy tym v ambulanci obvodniho lekare. Panu doktorovi i sestricce preji spokojenost v osobnim zivote i uspokojeni z dobre prace. Dekuji vam.
Lenka P.
Provedena Hysterektomie s adnexektomií, rozrušení srůstů, odstranění endometriózní cysty. Vše provedeno šetrně, laparoskopicky, bez řezání (které mělo původně proběhnout). Bylo to úžasné probudit se a vidět jen vpichy a né řez.
Pan doktor je nesmírně šikovný, vstřícný, milý.
děkuji, Lenka Pecárová
Lucie
Slova Díky nestačí vyjádřit vděk ze mi pan primář zachránil život. Úžasný přístup a lidskost . Skvělý profesionál ! Víc takových lékařů .
Lucinka Hašková
Pan primář je skvělý lékař,ale i člověk :-) Pokud budu plánovat další mimčo,rozhodně chci,aby nás měl pod dohledem pan Toman :-) Lucie Hašková
eb74
Skvělý lékař i člověk, můj porod byl moc fajn, proběhl bez komplikací a v dobré atmosféře
teryna
Možná hezky mluví ale to mi nestačí. Asi moc neumí ultrazvuk-můj gynekolog mě musel poslat na kontrolní přeměření mimča k MUDr. Bečvářovi /super!/protože se mu to nějak nezdálo a naštěstí dobře udělal. Takže mě ta úlisnost dr. Tomana nenadchla a radši bych lepší vyšetření.
Měla jsem tu čest být léčena panem Primářem Tomanem a náleží mi říci DÍKY.Zlaté ruce,příjemný člověk.Kdyby v našem zdravotnictví bylo takových lékařů více bylo by to užasné a pro mnoho pacientů uklidnující.S uctou Prokůpková Radka
Ze všech gynekologů, které jsem za svého života mohla poznat, je pan doktor Toman nejlepší. Byla jsem už několikrát hospitalizovaná v nemocnici na gynekologii v Nymburce, prodělala jsem i pár operací a vždy jsem byla moc spokojená i s celým personálem. Když byl pan doktor Toman přítomen a třeba jen šel kolem po chodbě, vždycky se zastavil a zeptal se, jak se mi daří a jestli mi něco neschází. Když má lékař o pacienta takový zájem a takovou starostlivost, jako pan doktor Toman, hned se pacient cítí mnohem lépe, v bezpečí a ví, že je o něj dobře postaráno, a léčba probíhá mnohem rychleji a úspěšněji. Je slušný, ochotný, vstřícný a při prohlídkách velmi citlivý a ohleduplný.
Za vše panu doktorovy Aleši Tomanovi moc děkuji. Helena Kopáčková Křinec
~
Opravdový profesionál!Tento pan doktor na vstupní prohlídce při přijmu do nemocnice na UTZ poznal, že mám endometriózu. Můj stávající gynekolog za celé 2 roky ne i když jsem se ho na tuto nemoc ptala!!!
~
Pan doktor Toman je dar. Byla jsem akutně hospitalizovaná a museli při mě stát všichni svatí, že mě dovedli právě do jeho rukou.
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.