Mgr. Aleš Mikolášek

Psycholog · Více

Poliklinika Louny a. s.

Pos Nemocnicí 2503, Louny 440 01

Mohu jedině doporučit. Pan magistr působí uklidňujícím dojmem a opravdu člověku pomůže, ovšem, když ten člověk chce skutečně pomoct a pracuje na sobě. Divím se těm negativním komentářům tady.

• Poliklinika Louny a. s. Jiný  •

• N

Pan Mgr. Mikolášek je velmi chápavý se snahou pomoci. Sezení jsou příjemná a přínosná. Celkově mi jeho přístup, názory a pohledy na věci sedí a jsem mu za vše opravdu vděčná!

• Poliklinika Louny a. s. Jiný  •

• S

pana Mikoláška jsem navštívil po těžké životní situaci, bohužel jednání pana Mikoláška bylo velmi neprofesionální, namísto toho aby se mnou konzultoval mou situaci, stále se zmiňoval o té své ( rozvod, děti atd.). Osobně pana Mikoláška nedoporučuji.

• Poliklinika Louny a. s. Smrt manželky  •

• Pan doktor je naprosto profesionální a hodně pomohl...mohu jen a jen doporučit...dokáže naslouchat i objektivně poradit...

• Velmi dobrý psycholog, zatím jsem u něj byla dvakrát a citím se lépe alespon člověka vyslechne. domnívám se že k němu budu chodit i nadále a určitě doporučuji

• H

Pana Mgr. Mikoláška nedoporučuji proto, že pouze jen mně osobně dával za vinu vše, co mě v životě potkalo špatného, a rozhodně si myslím, že takto správná terapie vypadat nemá.

Dobrý psycholog by si měl v první řadě uvědomit, že ne vždy je konkrétní jedinec pánem své situace, chcete-li strůjcem svého štěstí. Existují i nepříznivé okolnosti, které o člověku rozhodnou a on samotný na toto rozhodnutí nemá pražádný vliv. Takový psycholog by pak měl "vycítit", zda je pro toho konkrétního klienta takováto "drsná terapie šokem" opravdu vhodná.

Nezažila jsem, že by Mgr. Mikolášek byl drsný nebo arogantní. Naopak, je milý, chápavý, pohodový. Až na ty trochu delší termíny/3 - 4 týdny/. :-). Mohu jen doporučit.

Pan psycholog byl můj třetí v řadě a mohu konstatovat, že nejlepší. U předešlých dvou jsem musela projít všemi možnými testy a než jsme se dostali k terapii tak uběhly minimálně tři sezení.Je velice empatický, působí uklidňujícím dojmem a to, že se u něj lidé rozplakají, je myslím zcela přirozené, sama jsem to tak měla. Velmi mi pomohl a vřele ho doporučuji dále. Lenka Jírová

• C

Doporučuji...... Sice, jak píšete drsnou terapii a rozpláče Vás, ale pokud si přečtete (budete sama zjišťovat), tak správná terapie má mít přesně takový průběh a vzdát to po dvou sezeních?
    Terapie není za odměnu, ale abych se naučila pracovat sama se sebou, učila zvládat situace.........
    Pozoruji po pravidelných sezeních změny k lepšímu, Děkuji tímto p. Mgr. Mikoláškovi.
    Lucie Szánto

• A

Tak já můžu pana doktora taky doporučit... Coby puberťačce mi pomohl a to nejvíc právě tím svým přístupem... a teď si žiju krásnej život bez strachu - tedy spíš se teď strachuju o svého syna, ale to je normální strach :) A ano, pan doktor se toho nebojí - říká věci na rovinu a to je dobře, na co ztrácet čas?!