MUDr. Alena Procházková

Praktický lékař Více

Šlapanice 1 adresa

Praktický lékař

Karla Čapka 1656, Šlapanice

U paní doktorky není neobvyklé, že křičí na pacienty. Mnohokrát se mi stalo, že mě odmítla vyšetřit nebo mě dokonce bezdůvodně vykázala. Kdykoli ji požádám o vyšetření, tváří se, jako bych spadl z Marsu. Pokud Vám záleží na vašem fyzickém a psychickém zdraví, najděte si jiného lékaře.

• S

Chodím k p.doktorce přes 20 let možná někoho odradí její svérázný přístup ale svérázný neznamena špatný. Mě její primost vyhovuje vždy se mi i celé rodině snažila být napomocna je to dobrá lékařka a sestřička neskutecny anděl. Příjemná ochotná milá.

• I

Paní doktorka je upřímná, přímá, možná se zdá trochu přísná, ale výborný praktik a má skvělou sestřičku.

• S

MUDr. Procházková mi na urino infekci předepsala atb, která nesmí užívat kojící ženy. Prý ať tedy kojit přestanu. Její arogantní přístup mě šokoval. Jiná lékařka, u které jsem se ještě ten den zaregistrovala, mi předepsala Augmentin, který je vhodný i pro kojící ženy.

• A

Byla jsem u paní doktorky v těhotenství s problémem že mě modrají prsty na rukou, sebou jsem měla modrou kabelku ona však hned, že to mám z té kabelky a arogantně se smála hned po odchodu jsem zašla s mannželem k jeho lékařce a ta nás poslala na vyšetření zjistily že mám problém s cévy. Určitě nedoporučuji tuto lékařku!!!!!!

• U paní doktorky jsem registrovaná skoro 15 let a za celou dobu mi neprovedla preventivní prohlídku. Když jsem ji žádala o odběr krve, tak zvýšila hlas, že je to drahé.

• Paní doktorka je velice arogantní a pokud člověk zrovna trefí do její špatné nálady, tak je nejlepší jít pryč. Vadí mi, že pacienty odbývá v místnosti sestřičky, kdy její pronikavý hlas doléhá až do čekárny k čekajícím pacientům, kteří vlastně vše slyší, co má dotyčný za problém.Ráda bych někam jinam přešla, ale není ve Šlapanicích kam.

• spokojenost maximální, výborný přístup ...

• S

nikdy jsem se nesetkal s takovou aroganci je pravda ze sestra je vstricna avsak jeji pristup odmitam meli byste se o ni zabyvat je to tragedie otaska casu..

• Paní doktorka je žena svérázná, má na to plné právo. Svou práci však dělá svědomitě a pokud některým citlivějším povahám připadá arogantní či nadřazená, mají možnast zvolit si jiného praktika. Jsem přesvědčena, že je to jen o tom, jak si které povahy sednou. Svérázný lékař ještě nemusí být špatný, nebuďme povrchní!