Milady Horákové 116/109, Praha 160 00
Přijímáme nové pacientky, první návštěva nelze objednat online, ale pouze telefonicky se sestrou.
Přečtěte si více16/09/2024
Milady Horákové 116/109, Praha 160 00
Přečtěte si více16/09/2024
Nejčastěji zmiňované pacienty
Na konzultaci k panu doktorovi jsem přišla kvůli plánované laparoskopii, protože mi po návštěvě nemocnice nebyly všechny informace úplně jasné. Pan doktor mi vše podrobně vysvětlil, ochotně odpověděl na mé otázky a poradil mi. Je zřejmé, že je skutečný profesionál, kterému na jeho pacientkách záleží a snaží se jim pomoci.
Nejlepší gynekolog jakého jsem kdy měla. Úžasný chlap a profesionál.
Pan doktor je velmi empatický a je vidět, že mu skutečně záleží na tom, aby svým pacientům co nejlépe pomohl. Mohu jen doporučit.
Vše super. Velmi milý pan doktor. :-) Chodím k němu dlouho.
Pan doktor je velice sympatický,vtřícný a profesionál. Jsem spokojena.
Velmi milý a přátelský pan doktor, profesionál. Doporučuji!
S návštěvou ordinace jsem byla maximálně spokojená. Pan doktor je velmi vstřícný, milý a profesionální. Vše mi podrobně vysvětlil a trpělivě odpověděl na všechny mé dotazy. Velmi oceňuji jeho individuální doporučení pro můj celkový zdravotní stav. Tuto ordinaci rozhodně doporučuji!
Byla to moje první návštěva v této ordinaci. Pan doktor Kaprál je velmi sympatický a erudovaný lékař. Sestra je zrovna tak velmi příjemná a ochotná. Jsem ráda, že jsem na tuto ordinaci natrefila. I návštěva gynekologa může proběhnout v klidu. Doufám, že každá další návštěva se ponese v obdobném duchu. Obvykle nemám žádné vážnější problémy, v případě komplikacích s myomy jsme dohodnuti na dalším postupu.
Vstřícná a milá sestřička, pozitivní, klidný a chápavý přístup lékaře.
Mněla jsem preventivní prohlídku po 5 létech. Skvěly přístup pana doktora a sestřičky,profi péče,lidskost,příjemné prostředí. Mohu jen doporučit.