MVDr. Zuzana Zochrová

Bojkovice 1 adresa

Ordinace

Nádražní 645, Bojkovice 687-71

• G

Paní doktorka je úžasná, vždy mi byla nápomocna, ať jsem dovezla své kočičky, pejska nebo jsem se dostala do okolností, že jsem nevěděla, co dělat s nalezeným zraněným zvířetem.

• Ordinace Jiný  •

• S

K paní doktorce Zochrové už chodíme několik let. Ve srovnání s panem doktotrem z UB je paní doktorka obětavá lidská, empatická a své práci rozumí. Nesnaží se z lidí vytáhnout jen peníze, ale její prioritou je pomoc. Vřele její služby doporučuji.

• Ordinace Jiný  •

• B

K paní doktorce chodíme od té doby, co máme pejsky. Vždycky je ochotná pomoci, i když je třeba 11 večer. Je úžasná, nikdy bych ji neměnila.

• A

Paní doktorka na baterky nic víc! Pohladit zvíře a být k němu milá to zvládá na jedničku, ale jakmile má řešit nějaký problém je nepoužitelná. Zanedbání pěče vyústilo až k operaci a vůbec to tak být nemuselo kdyby paní ''doktrorka'' odváděla svou práci jak má. Máte rádi svého mazlíčka? Tak se vyhněte této ordinaci obloukem!

• Z vlastní zkušenosti mužu povědět že takovou ochotu pomoci kdykoliv..i mimo pracovní dobu se jen tak nevydí..paní dok.Zochrové osobně patří velké dík..a sem ráda že jí tu máme..Milena

• N

Paní doktorku můžu jen doporučit,krásný přístup ke zvířatům,ochotná kdykoliv pomoci i mimo své ordinační hodiny.Děkuji,že máme v Bojkovicích takovouto paní doktorku.

• H

Dobrý den, paní doktorku můžu opravdu doporučit. Jezdím k ní už více než 18 let a ještě jsem se nesetkala s tím, že by mě někdy odmítla, nebo byla neochotná pomoci. A to i mimo ordinační hodiny. Se zvířátky to umí a je vidět,že je má ráda.
    Pomáhá velmi nezištně i u venkovních kočiček, které nikomu nepatří. Sama mám tuto zkušenost, že u těchto zvířátek provedla ošetření za minimální odměnu. Jsem moc ráda, že ji tady máme.

• R

Hodná paní doktorka byl jsem u ní se želvičkama a pořád je hladila a byla velmi příjemná.
    Pravda že ta ordinace nebyla zase wow ale hlavní je aby se o zvířata postarala.
    Doporučuji paní veterinářku Zochrovou

• A

Mě osobně velice zklamala! Naší fence se po císaři roztrhly stehy a náš zvěrolékař nebyl k zastihnutí, proto jsme zkoušeli volat doktorce Zochrové a po zvednutí telefonu byla neochotná, otrávená, nenabídla nám pomoc, dokonce nám ani neporadila do telefonu, co máme dělat! Chápu, že jsme nebyli její pacienti, ale podle mě člověk, který je lékařem a který má kladný vztah ke zvířatům, musí být ochotný mu pomoct, ať je situace jakákoliv!

No..v podstatě souhlasím s komentáři výše, ale..
    ordinace hnus, špína, nečistota, smrad..paní doktorko, vždyť je to Vaše reklama pro všechny kdo k vám přijdou..nemůžete s tím něco udělat??
    Jinak souhlas, milujen zvířátka, je hodná..