Jsem psychoterapeutka a pracuji formou přístupu zaměřeného na řešení (Solution focused brief therapy). Vystudovala jsem magisterskou psychologii na FF MU v Brně a poté pracovala jako školní psycholog na jedné brněnské základní škole. Během tohoto působení jsem úspěšně absolvovala komplexní výcvik v psychoterapii zaměřené na řešení. Ten jsem si vybrala pro svůj jedinečný přístup k situaci klienta – za stěžejní je považována budoucnost klienta tak, jak by si ji přál mít, s důrazem na hledání cest, jak se k ní postupně přibližovat. Psychoterapeutické praxi se aktivně věnuji od roku 2021. Více o mé práci naleznete na mých webových stránkách https://zamereno-na-reseni.cz/.
- Psychoterapie
Psychologické poradenství
On-line konzultace
Online psychoterapie
Adam
Paní psycholožka je moc milá, pomohla mi s řešením mých problémů a navrhla několik užitečných řešení.
• Mgr. Zuzana Šuláková • osobní psychoterapie •
Ren
Návštěva proběhla v naprostém klidu, paní psycholožka mi naslouchala. A je i milá, vstřícná a těším se na příští návštěvu u ní.
Mgr. Zuzana Šuláková
Moc Vám děkuji, věřím, že naše spolupráce bude pokračovat v podobném duchu!
S.D
Paní byla velmi milá a nápomocna oceňuji její přístup k pacientům netvoří na pacienty nátlak naopak nechává volný příběh
Mgr. Zuzana Šuláková
Velice děkuji za milé hodnocení, vážím si Vaší důvěry!
Hanka
Sympatická paní psycholožka, která Vás pomale navádí k vlastním myšlenkám. Psychoterapie mě zavedla na vlastní cestu.
Mgr. Zuzana Šuláková
Děkuji moc, jsem ráda, že Vám byla terapie nápomocná!
Michal
Od skvělé a rychlé komunikace, která je v těžkých chvílích důležitá, přes příjemné prostředí až po odbornou pomoc, konzultaci mohu jen doporučit. Ve spolupráci budeme určitě pokračovat.
Mgr. Zuzana Šuláková
Děkuji za pěkné hodnocení, vždycky ráda pomohu!
Katka
Byla jsem spokojená, sezení skvělé, paní mi velmi pomohla.
Mgr. Zuzana Šuláková
Děkuji za milá slova, velice si toho vážím!