Zdeňka Kerndlová, praktický lékař Náměšť nad Oslavou

Praktický lékař Více

Uložit

Praktický lékař pro dospělé
Nádražní 982, Náměšť nad Oslavou

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

C
Ověřený profil

I když jsem bydlela 30 km daleko, za svou paní doktorkou i sestřičkou jsem si v případě potřeby přijela :)...velmi oběma děkuji za ochotu, lidskost a pomoc. Za sebe mohu jen doporučit, neměnila bych.

vynikající lékařka - krásná žena - vždy poradí - kdyby takových bylo víc

velmi dobrá lékařka

U paní doktorky jsem už cca 14-15 let, vždy byla velmi milá a profesionální,nikdy nebyl žádný problém.Totéž mohu a musím napsat i o sestřičce.Žádné zbytečně dlouhé čekání a přitom si na každého udělá tolik času kolik je třeba.A ordinuje i odpoledne do 18 hodin,což je pro mě jako pracující a dojiždějící velmi příjemné,protože si kvůli každé maličkosti nemusím brát dovolenou.

Rychlá, umí jednat hezky s pacienty, zodpovědná.

Od vstupu do čekárny, přes vlastní "zákrok" lékařky po odchod z čekárny jsem byl vždy spokojen.
Příjemné prostředí v čekárně je spestřeno televizí, kde běží program (veskrze info pro pacienty) a časopisy (některé jsou neaktuální). Sestra i lékařka jsou velmi příjemné jak při osobním kontaktu, tak po telefonu a většinou si pamatují pacienty (chodím tam cca 1-2x ročně). Odbornost bych hodnotil jako velmi vysokou (i když zatím jsem vážnější zdravotní problém naštěstí neměl), očkování atd. vždy téměř bezbolestně. Konzultace nejsou problém a čekací doby v čekárně jsou velmi dobré (dle možností).

Je vynikající, velmi lidský a profesionální přístup, vyslechne, poradí, pomůže a dokonce si i pře velkém množství pacientů pamatuje!!!!!!!!!!
Sestřička velmi milá a vždy se s nimi člověk rozumně domluví.
JG

Paní doktorka i sestřička jsou velice ochotné a příjemné. Paní doktorka vždy poradí, vyslechne a pomůže.

Velice dobrá a hodná paní doktorka, příjemná, poradí, doporučí, mimo jiné moc příjemné čekání v ordinaci škoda jen, že takových doktorů není více.

S paní doktorkou jseme velmi spokojeni.