MVDr. Zdeněk Drozd

Veterinář · Více

Plzeň 1 adresa

Ordinace

Plaská 381/54, Plzeň 32300

Úžasný přístup k pacientům i k doprovodu, za mne nejlepší veterinář v Plzni .
    Pracuje z lásky ke zvířatům , toleruje páníčky :-) , vyšetření bez stresů , pracuje i o víkendech .

• Ordinace Jiný  •

Doporučuju všem tohoto pana doktora.Je to člověk na svém místě.Je ochotný a velice obětavý.Pomohl i mimo ordinační hodiny.Neni drahy a za 14let jsem nenarazila na lepšího veterináře a že jsme jich prošli hodně.

• V

Pan doktor je úžasný člověk, který ví co dělá. Empatický, ochotný, klidný. Vše vysvětlí, snaží se najít řešení na každý problém. Pokud pomoci nejde, tak člověka v těžké situaci podrží a domácího mazlíčka nestresuje. Vše je bez stresu a zátěže pro všechny. Vstřícnost a laskavost na prvním místě.

• Ordinace Jiný  •

Ochotný Pan veterinář, který nám vždy pomohl a poradil. Velmi milý a vstřícný přístup k pejskům i majitelům. Jsme moc spokojeni a jsem velice ráda, že sem chodíme.

• N

Velmi dobrý lekar perfektní přístup a profesionalita jsem ráda že mohu se svým mazlickem k němu chodit

• Ordinace Jiný  •

Je dlouhodobě spolehlivý, když mu zavoláte i mimo ordinační hodiny, snažil se pomoci fence i přesčas. I naši parkoví veterináři (tj. skupina pravidelně konzultujících pejskařů ze společného parku) ho velmi doporučuje !!! A není zbytečně drahý!

• Ordinace Jiný  •

Neskutečný veterinář.Vždy odborník na svém místě.Ke zvířátkům láskyplný přístup a šetrnost. Za mě 100% spokojenost ve všech směrech.

• Ordinace jakýkoliv problém týkající se mazlíčka  •

• Ochotný personál a velmi příjemné prostředí. Konečně jsme našli to správné místo pro našeho pejska. Doporučuji všem kterým nevyhovuje jejich současný veterinář a hledají alternativu v Plzni .