Podívejte se na další kliniky

Koho hledáte?

Hledejte jinou specializaci

O nás

ÚSTECKÁ POLIKLINIKA je jedno z největších soukromých ambulantních zařízení v Ústeckém kraji. Nyní patří do silné zdravotnické skupiny EUROCLINICUM GROUP a ročně ošetří více než 65.000 pacientů.

Služby

Specialisté

ÚSTECKÁ POLIKLINIKA, s.r.o. - EUROCLINICUM a.s.
Masarykova 92, Ústí nad Labem 400 01
Pojištění
  • Oborová zdravotní pojišťovna
  • Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
  • Zaměstnanecká pojišťovna Škoda
  • Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR

Názory o lékařích (50)

Už nikdy víc, arogantní a po operaci lokte a problémech to svedl na krční páteř . Nenapsal ani rehabilitace a poslal mě na neurologii s tím že si mě má převzít. Neuroložka mi napsala rehabilitace které nepomohly a po čtyřech měsících mi došla trpělivost a našla jsem si nového ortopeda a požádala ho o další názor. Samozřejmě budu muset znova na operaci. Nedoporučuji ani náhodou..

• MUDr. Radek Bartoš Jiný  •

Už v čekárně mi bylo divné, že během 5 minut jdou dovnitř a odchází až dva pacienti. Když jsem přišla na řadu, tak jsem zjistila proč. Pan "doktor" vám řekne diagnózu už když stojíte u dveří. Neprohlídne si vás a bez empatie střelí nějakou rádoby diagnózu. V životě jsem tohle nezažila. Neprohlídl si mě a nohu ani neprohmátl, prostě nic. Prakticky jsem se ani nestačila posadit a už jsem odcházela s papírem, že mám ploché nohy a mam si koupit vložky do bot. :) Otřesný a ať tu práci už nedělá... Doporučuji ostatním pacientům ať si jeho jméno pogooglí, byla jsem překvapená co na mě vyskočilo. :)

• MUDr. Radek Bartoš Jiný  •

Úžasný lékař co mi pomohl vrátit se do života a spát po 2 měsících, co jsem si udělala úraz na dovolené. Díky němu mohu do práce včas a těšit se z pohybu. A pobyt u Vás byl úžasný, děkuji všem usměvavým sestřičkám. Den operace byl samý úsměv od personálu od oddělení po operační sál. Děkuji všem v týmu pana Bartoše jste úžasný.Moc děkuji operátorovi klobouček

• MUDr. Radek Bartoš Jiný  •

Chuť pomáhat ve spojení s profesionálním přístupem a ochotou. Byl jsem velice spokojen a doufám, že příště zde bude znovu stejně příjemný a šikovný lékař. Stejně tak i sestřička.

Psáno původně v roce 2022, ale i v roce 2025 stále platné.

• Jiří Jurča Jiný  •

Jsem velice spokojený s vyšetřením paní doktorky, léky, které mi předepsala, pomohly. Vřele ji doporučuji.

• Jiřina Stará Jiný  •

Dovolila jsem si zaplatit sono prsů, místo mamografu, paní doktorka byla velice nepříjemná

• Jitka Blechová Jiný  •

Nejlepší lékař co jsem kdy poznal. V jeho ordinaci se cítíte jako na návštěvě u svého dobrého známého. Profesionální přístup a velké zkušenosti s léčbou. I sestřička úžasně příjemná.

• Aleš Rosenbaum Jiný  •

F

Hrůza, bez empatie, komunikace s pacientem pod úroveň

• MUDr. Blanka Máchová Jiný  •

Jak mě může ortoped bez Ultrazvuku příp. MR a nahlédnutí do ambulantní zprávy ( jiný ortoped jiná prohlídka punkce 20ml) poslat rovnou na artroskopii! Totálně empatický pán od kterého jsem se vůbec nic nedozvěděl. NEDOPORUČUJI!!!

• MUDr. Radek Bartoš Jiný  •

Nejhorší přístup paní doktorky!! Našla jsem si v prsu bulku, kdy mě paní doktorka přesvědčovala, že si snad vymýšlím a jen ji zdržuji. Návštěva trvala ani ne 2 minuty. Nestihla jsem se pořádně ani obléct a už me vyhazovala ven! Nikdy jsem nikoho takového v tomto oboru nezažila. Cítila jsem se fakt strašně po této návštěvě. Nedoporučuji!!

• Jitka Blechová Jiný  •