Zubní lékařství

• Oborová zdravotní pojišťovna
  • Všeobecná zdravotní pojišťovna

Názory o lékařích (10)

I

Cca před 5 roky jsem měl stoličkou zralou na vytržení (mám 75 let). Paní doktorka prohlásila, že se zub pokusí zachránit, po následujících dvou návštěvách u ní, kdy provedla řadu delších úkonů, je zub dosud zdravý. Podobnou zkušenost s paní doktorkou má i moje žena. A to nehovořím o zjevném citlivém přístupu a zjevné odbornosti. Při návštěvách na poliklinice už jiného doktora nechceme.

• MDDr. Tetiana Hladysh Jiný  •

Za mě je paní doktorka nejlepší volbou ve svém oboru, zkrátka profesionální přístup. Čistění je opravdu precizní, šetrné a bezbolestné. Při práci je pacient seznámen se stavem svého chrupu a jak má nadále pečovat a čistit své zuby.
    A další bonus, paní doktorka je moc milá s úsměvem na tváři.

Ivana Šturmová DiS.

Děkuji Vám za krásné hodnocení, velmi si ho vážím a přijímám jakákoli hodnocení, neboť i na Vaší spokojenosti, či nespokojenosti lze pracovat a stále se posouvat s poskytnutím služeb výše. Vaše zpětná vazba je pro mě nesmírně důležitá. Děkuji Vám za čas, který jste věnoval/a recenzí.

Malinkatá poznámečka - nejsme lékaři, jsme vyšší odborný zdravotnický personál :-) lékař nám samozřejmě lichotí, ale takto dosažené vzdělání nemáme :-)

Po několika jiných zkušenostech, naprostý top!!! Bezbolestné, perfektní ošetření, které je na pohled znatelné. DOPORUČUJI.

Ivana Šturmová DiS.

Milá Hanko, moc děkuji za milé hodnocení, velmi mne těší a je to motivační motor, brzy na viděnou :-)

Velmi profesionální a vstřícný přístup, skvělá a odborná práce! Výborná komunikace a ochota. V průběhu ošetření byl detailní popis činnosti i cíle, ke kterému směřujeme, včetně návodu na správný postup při vlastním čištění. Ok

Ivana Šturmová DiS.

Velmi si cením Vašeho hodnocení na mou osobou, toto je cílem mé práce, především Vaše spokojenost a vyborný zdravotní stav Vašich zubů a dásní. Jste všichni mojí motivací neustále zlepšovat moje služby pro Vás.

Pokud nekdo hledate jemne a komplexni ošetření, mate strach z bolesti, ktery ja osobne mel, je mi radosti Vam doporucit zubni hygienu od Ivanky Šturmové. Nejen ze Vas uklidni a vse vysvětlí, ale je velmi šetrná, a jemna. Změnu a radost clovek vidi hned po prvni návštěvě. A hlavne, to.ubec neboli :)

Ivana Šturmová DiS.

Pro mne je vždy velmi důležité, jak se mí klienti cítí, i přesto v jak špatném či dobrém stavu u mne končí, nebo začínají. Je úžasné pracovat s lidmi, kteří chápou podstatu dentální hygieny a díky nim je vidět změna po několika málo dnech či týdnech. Moc děkuji za krásná hodnocení a těším se na brzskou viděnou .

Neskutečně lidský a milý přístup k pacientovi. Takto bych jednou větou popsala každou návštěvu u sympatické dentální hygienistky Ivany. Profesionalita je na té nejvyšší úrovni a pokaždé jsem vždy velmi spokojená. Čistění je precizní a zároveň velmi šetrné. Kdyby byla každá návštěva u doktora tak příjemná jako zde, dveře by se nezavřely.:) Doporučuji naprosto všem.:)

Ivana Šturmová DiS.

Milá Magdo, stejně tak mohu chválit své klienty, protože Ať přijdete v jakoukoli denní dobu, přijdete s úsměvem a to je pak práce jedna báseň , jste můj hnací motor, pracovat na sobě, abyste Vy byli spokojeni :-)
    Těším se na viděnou příště. Ivana

Děkuji za skvělou péči, profesionální přístup a hlavně ochotu poradit a pomoci. Jako pacient jsem hodně ocenil komunikaci, která byla až nadstandardní. A navíc dodržováním rad, jak správně provádět ústní hygienu od paní Šturmové, DiS. se každá další kontrola stala spíše pozitivním konverzováním.

Ivana Šturmová DiS.

Milý Jiří, kdyby byla každodenní setkání v ordinaci taková, jako s Vámi (s klienty, kteří opravdu chtějí změnit dosavadní přístup k dentální hygieně), bylo by vše mnohem jednodušší.Moje práce je v tomto ohledu pouhým začátkem všeho, největší podíl na úspěchu máte poté nejvíce Vy. Těším se na další návštěvu a konverzaci ;-)

R

Byla jsem i se synem u paní Šturmové a už ani nikam jinam nepůjdeme.Profesionální přístup,perfektní komunikace jak s dospělým,tak s dětským klientem.Synovi názorně vysvětlila,jak čistit zuby a na co se má připravit-co bude nepříjemné......Prostě profesionálka každým coulem.
    Lepší přístup bychom sotva našli.Moc děkujeme a těšíme se na další návštěvu.

Ivana Šturmová DiS.

Obrovské díky za Vaše krásné hodnocení, nikdy nic nevyváží spokojenost klientů! Jste moji motivací, pracovat na sobě a neusinat na vavřínech ;-)
    Tímto směřuji i své díky směrem k Vám. Též se těším na další Vaší milou návštěvu :-)
    Ivana

N

Velice kladně hodnotím přístup a profesionalitu paní Šturmové, DiS. Musím říct, že jsem se již dlouho nesetkala s tak pozitivním přístupem a příjemným prostředím. Paní Šturmová, DiS. mi vše důkladně vysvětlila, svůj postup předem avizovala. Není příjemné, ať už Vam se zuby dělají cokoliv, ale tady na indiskrétnost zapomenete.

Ivana Šturmová DiS.

Milá Nikol, moc děkuji za krásné hodnocení, avšak moje práce je pouze polovinou úspěchu na cestě ke zdravým zubům a dásním, neboť je to vždy veliká spolupráce a zpětná vazba dohromady s Vámi.
    Bylo pro mne potěšením strávit s Vámi čas :-)

Skvělá profesionalka, úžasný přístup k dětem, milá, vlidna, na holky (5 a 6let)nespechala, nechala je si vše osahat a vyzkoušet. Vůbec se nebály, čištění zoubků proběhlo naprosto v klidu a při odjezdu mluvily jen o tom, jak už jinam než k té hodné Ivance nepůjdou. Mohu jen doporučit!!!

Ivana Šturmová DiS.

Milá Kristinko, vždy je nejvíc spokojený klient, Ať ve velkém , nebo v dětském ,, provedení'' ;-) Vaše děti byly naprosto úžasné a proto i jejich ošetření bylo pro mne velmi příjemné. Budu se těšit na Vaši další návštěvu.