POLIKLINIKA ŽIDLOCHOVICE
Praktrické lékařství , Pediatrie , Chirurgie , Onkologie , Více
13 názor Židlochovice, nám. Míru 149
POLIKLINIKA ŽIDLOCHOVICE
Podívejte se na další kliniky
Koho hledáte?
Hledejte jinou specializaciSlužby
Specialisté
Názory o lékařích (13)
Sestřička po telefonu velmi nepříjemná a neochotná. Nakonec objednáno jinde.
Setřička i pan doktor jsou perfektní, chodím tam už dlouhá léta. Je pravdou, že někdy pan doktor nemá náladu, ale na jeho profesionalitě a perfektní péči se nic nemění. Děkuji Martina
ND
V ordinaci se střídají tři lékaři, paní doktorka i druhý doktor jsou dobří, k Mudr. Svobodovi bych už nikdy nešla!
Přišla jsem k němu se zánětem středního ucha, prohlédl mě, řekl, že tam zánět je, ale že mi antibiotika nedá, protože jich píše moc a pojišťovně se to nelíbí. Tak ať si o ně řeknu někomu jinému! Podle mě absolutně nepřípustné jednání.
O sestře ani nemluvím, to je případ sám pro sebe - arogantní nepříjemná ženská.
Markéta
Přestala jsem slyšet na jedno ucho, v době, kdy jsem se lečila s virozou. Volala jsem paní doktorce, nejdřív mi vynadala arogantní sestra, že můj stav není akutní a objedná mě až za 2 měsíce, pak mě předala doktorce, které jsem nestihla říct ani slovo a ta teda byla arogantní ještě víc. Rvala na mě co si jako myslím, že nebudu předbihat lidi co jsou objednani. Nakonec jsem musela nemocná jet do nemocnice, do Brna kde mi bohužel akutní stav potvrdili, Sestra i doktorka jsou sprosté a arogantní... takhle se lékař chovat nemůže. Budu podávat stížnost. Akutní případy mají přednost.
E.M.
Dnes jsem byla na kontrole s uchem dcery 6 let. P. doktor ji vítal slovy,, ahoj slečno,, při vyšetření ,, ty jsi ale šikovná holčička,, p. doktor byl milý, za mě spokojenost a hezký přístup k dětem.
Anonymous
Pan doktor je odborník na svém místě. Nedá se mu nic vytknout, je pečlivý a empaticky. Jediné minus je ze se k němu do ambulance dá špatně dovolat.
DS
Vlídný a lidský pan doktor, kterého se není třeba bát. Sestřička milá, vše má dobře zorganizované a odběr krve od ní ani nepocítíte. Oba mají o pacienta zájem.
M. Nádeníček
Profesionál na svém místě. Vždy dobrá domluva a přístup.
Sestřička ráznější ale tak to má být. :-)
Nikola Vágnerová
Pan doktor je velmi profesionální, ale přesto milý a příjemný. Opravdu se o lidi zajímá. Vždy se snaží najít nejlepší řešení a pomoci.
Naprosto příšerný a arogantní přístup!!!! Když mi řekl "Odpovídejte jednoslovně, mě celé věty nezajímají" tak jsem si myslela, že si dělá srandu. Jak mám popsat co mě trápí. Choval se ke mě z pozice síly, arogantně! Nebyl mi ani ochoten říct ani výsledky měření!!!!