Podívejte se na další kliniky

Koho hledáte?

Hledejte jinou specializaci

Služby

Specialisté

Poliklinika Ravak
Čechovská 57, Příbram 261 01
Pojištění
  • Oborová zdravotní pojišťovna
  • Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
  • Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
  • Zaměstnanecká pojišťovna Škoda
  • Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR

Názory o lékařích (49)

Nejúžasnější paní lékařka, jakou jsem kdy potkala. Je to můj strážný anděl. 12 let jsem se trápila s extrémním akné, měla jsem obrovské hluboké, bolavé boláky po celém obličeji. Zkusila jsem desítky lékařů, kosmetiček, přírodní léčby apod. Nikdy nic nezabralo ba naopak se to vždy ještě víc zhoršilo. Těsně před touto paní lékařkou mi dokonce jiná lékařka řekla, že se s tím nedá nic dělat a musim se smířit s tím, že tak vypadám.
    Pak jsem díky bohu narazila na paní Starkovou, která mě vzala hned, ač jsem nebyla jejím pacientem, předepsala mi spoustu věcí na vnější i vnitřní léčbu a už po týdnu bylo 70% akné pryč. Celkově léčba zabrala asi půl roku. Už je to tři roky a od té doby mám pořád nádhernou pleť bez jediného pupínku. Nikdy paní doktorce nepřestanu být vděčná, zachránila mě.
    To, že je paní doktorka i krásný člověk zvenku i zevnitř a vždy s vámi jedná velice citlivě a chápavě už je ,,jen" příjemný benefit.
    Děkuji za všechno.

• MUDr. Kateřina Stárková Jiný  •

Dlouho jsem se nesetkal s takto skvělým a lidským přístupem. Všechny alergologie v Příbrami mě odmítly, nebo mi daly termín za rok.... Zde jsem našel pochopení a opravdovou snahu mi pomoci.
    Hlavně musím vyzdvihnout jednání zdravotní sestry. Mohu doporučit.

• MUDr. Eva Andrlíková Jiný  •

Dnes jsem byla s dcerou a nemám si nač stěžovat.Doktor i sestra úplně v pohodě.Dcera se nebála.Ano když ji píchl ucho,tak brečela,ale pouze chvíli.Já k němu chodila jako dítě a nemám na něj zlé vzpomínky.

• MUDr. Jan Dvořák Jiný  •

K panu doktorovi chodím již přes 25 let, chodí tam i moje dcera, protože jsme nadmíru spokojené - je velmi empatický, ochotný, vstřícný, poradí, pomůže . Dcera původně chtěla ke gynekoložce - ženě, ale teď prý by neměnila. I sestřička je velmi příjemná.

• Jaromír Jiruš Jiný  •

I

Po všech stránkách nej....!!!! Profesně, lidsky. Milá za každých okolností, empatická. Prostě jednička s obrovskou hvězdičkou!!!!!!!!

• MUDr. Kateřina Stárková Jiný  •

Naše paní doktorka je úžasný a krásný člověk, máme štěstí, že ji v našem městě máme. :) Každému doporučuji, vždy se snaží pomoct a poradit. Velice empatická a milá a to samé její sestřička. Děkujeme, že děláte Vaši práci tak jak děláte a k tomu i přistupujete k člověku velmi příjemně a laskavě.

• MUDr. Kateřina Stárková Jiný  •

Jsem pacientkou jiného gynekologa, k paní doktorce mě poslal na ultrazvukový vyšetření a screening prvního trimestru. Jak s paní doktorkou, tak i se sestrou byla komunikace bezproblémová. Samotná vyšetření a přístup paní doktorky podle mě úplně v pořádku. Setkala jsem se s milým přístupem, empatií.

• MUDr. Alena Roušarová Jiný  •

Pan doktor je lékař na svém místě. Je pečlivý, milý, slušný a velmi ochotný. Vždy vše hezky vysvětlí. Kéž by bylo více takových lékařů jako je on. Děkuji mu za vše.
    Sestřička v ordinaci je vždy milá a s dobrou náladou.
    Jsou skvělá dvojka.

• MUDr. Michal Němec Jiný  •

Pan doktor je velmi příjemný a pečlivý. Vřele doporučuji. Sestřička taky příjemná, což se v dnešní době už nevidí.

• MUDr. Jan Dvořák Jiný  •

Dobrý den, po přečtení těchto recenzí jsem se rozhodla napsat vlastní. S paní doktorkou jsem naprosto spokojená, snaží se mi pomoci sama od sebe a paní sekretářka je také milá. Docházím paní doktorce již pět let a nikdy jsem neměla problém.

• MUDr. Alena Roušarová Jiný  •