Poliklinika Hodonín Horní Valy
Podívejte se na další kliniky
Koho hledáte?
Hledejte jinou specializaciSlužby
Specialisté
Poliklinika Hodonín Horní Valy
Pojištění
- Všeobecná zdravotní pojišťovna
Názory o lékařích (5)
T.K.
snad nejhorsi doktorka v hodonine. vysmala se mi do obliceje kdyz jsem ji rekla co mi bylo a rekla mi “jo to vy mladi tak mate ja uz vas znam” a opet se mi vysmivala. vsechno jim tam trva 40 hodin. opravdu nedoporučuji
Byla jsem pouze na vstupní prohlídce do zaměstnání. Objednana na přesný čas, sestra vzala všechny přede mnou a mě po půl hodině od sjednaného času řekla, ze ještě neobjedvali tak ať si počkám. Za 20 minut co jsem sama seděla v čekárně mě vzala a řekla ze když jdu k doktorovi mám počítat aspoň s hodinou. Během 10 minut mě vypsala papíry a když jsem odchazela tak měla velární stále prázdnou. Nikdy více
T.P
Spokojenost ( rychlé objednání - při akutním problému, srozumitelné vysvětlení ... )
Váš účet byl odstraněn
Náladová doktorka stejně i tak sestra. Ani jedna neřekla ''dobrý den'' ani ''na shledanou" ale co. :) Sestra se mi zdála po první návštěvě arogantní a nepříjemná ale po včerejší návštěvě, kde se s ní dalo normálně promluvit, měním názor.
S paní doktorkou jsem spokojen i když jsem u ní zaregistrován teprve krátkou dobu a byl jsem u ní jen párkrát.
Váš účet byl odstraněn
Velmi, velmi děkuji paní doktorce za její péči, za vstřícnost, profesní přístup, radu a pomoc. Také bych ráda poděkovala její zdravotní sestřičce, která byla ochotná a milá. Kdo potřebuje pomoci...doporučuji. Péči poskytují i klientům a pacientům z jiných okresů.Velmi milé prostředí a malá čekací doba.