Nemocnice Sokolov
Dbejte o své zdraví
Zůstaňte doma a vyberte online konzultaci pro zahájení nebo pokračování léčby. Pokud to potřebujete, můžete si také objednat návštěvu v ordinaci.
Jak to funguje?
Přesnost
Péče
Zařízení
Pixa
Precizní přístup paní doktorky a jejího kolektivu. Doporučuji.
D.o
Velice arogantní doktor.Na pohotovosti pacientovi připadá, že je panu doktorovi na obtíž . Nepříjemný, nedoporučuji.
Beata Dolejší
Už dlouho jsem nezažila tak milé a vstřícné jednání,jako u této paní doktorky.Pečlivá, usměvavá, měla jsem štěstí v neštěstí, udělala veškeré vyšetření,při kterém se ukázal malý nádor, zařídila vyšetření PET CT v Plzni, následně i plicního lékaře.Čeká mě operace, děkuji paní doktorce že mi zachránila život.
P.D
Nejsem vůbec s přístupem lékaře a léčbou spokojena,bez špetky empatie.Zlomené to není,tak ho to nezajímá,že se nemůžete hýbat.A nechápu,jak tu někdo může naspat,že je s ním dobrá komunikace,když skoro vůbec nerozumí,co mu říkáte.
J.T.
Moje pětiminutová návštěva, kdy jsem se snažila panu doktorovi nastínit svůj problém byla uzavřena verdiktem, že mé problémy jsou z oparu. Ten se mi udělal až po 14-ti dnech mých příznaků. Nedoslýchavost, pocit pod vodou, bodání v uších. Nedostala jsem ani lékařskou zprávu. "Za to může opar na shledanou." Jsem zklamaná.
Šedivcová Soňa
Při návštěvě nedělní pohotovosti,jsem se setkala s velmi vstřícným a milým
přístupem. Což bohužel,není dnes ve zdravotnictví samozřejmost.
Jana Horová
23.2.2022 . TEP pravého kolene operace bez problémů a to díky dobře odvedené práce pana doktora. Pooperační péče a následná péče bez problémů . Děkuji za dobře odvedenou práci a lidský přístup. Jana Horová
MB
S paní doktorkou jsem velice spokojená. Laserovou operaci očí jsem podstoupila sice u jiného lékaře, ale paní doktorka mi věnovala pooperační péči včetně všech kontrol. Je velice příjemná, profesionální a nemám ji co vytknout. Nikde jsem dlouho nečekala a z jejího přístupu jsem nadšená. V celém sokolovském okrese jsem nezažila lepší péči, přístup ani takhle skvělou dochvilnost. Doporučuji.
Vratislav Kryl Chodov
Dne 11.3.2020 jsem se podrobil zákroku (operace haluxu) v sokolovské nemocnici - oddělení ortopedie.Před operací mne p. doktor Galek velmi podrobně seznámil jakým způsobem bude operace prováděna, jaká bude použita metoda apod. Operace se uskutečnila v celkové anestezii a trvala zhruba hodinu. Týden po operaci velké bolesti a chůze takřka nemožná, 2 týdny po operaci již bez bolestí a chůze již o holi. Po celou dobu pobytu na ortopedickém oddělení příkladná péče celého zdravotnického personálu, za což bych chtěl velice poděkovat. Zejména velký dík patří p. MUDr. Luďku Galekovi, který odvedl naprosto skvělou a profesionální práci. Všem vřele doporučuji.
Valerie Kämpf
Paní doktorka je velice sympatická a hlavně umí zacházet s lidma trpím klaustrofobií a záchvaty paniky a přesto jsem zvládla 1,5 hodiny na sále paní doktorka je velice obětavá pro pacienta vytvoří perfektní podmínky prostě vše na jedničku a hlavně výsledek prostě vše na jedničku lepší oční lékařku asi nenajdete