Městská nemocnice s poliklinikou Uh. Brod, s.r.o.
Podívejte se na další kliniky
Koho hledáte?
Služby
Specialisté
Městská nemocnice s poliklinikou Uh. Brod, s.r.o.
Partyzánů 2174, Uherský Brod 68801Pojištění
- Oborová zdravotní pojišťovna
- Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
- Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
- Všeobecná zdravotní pojišťovna
- Zaměstnanecká pojišťovna Škoda
- Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR
Názory o lékařích (45)
KL
Naprosto arogantní chování sestry. S dítětem máme přijít jiný den..
Bohužel, nemám dobrou zkušenost. Možná je pan doktor odborník, ale co se týče komunikace je má zkušenost velmi negativní. Na první dotaz reagoval neurvaně, druhý nesmělý dotaz ho velmi naštval, odpověď byla arogantní, neprofesionální. Situaci zachraňovala vlídná sestra, která s úsměvem a klidem zodpověděla mé dotazy směřované panu doktorovi. Velká škoda, že pan doktor jednal jak jednal. Z kontroly si odnáším neprofesionálnost a neúctu pana doktora k pacientům,
A. P.
Paní doktorka je arogantní, nepříjemná, neochotná. Neumí přistupovat k dětem ani k dospělým. Příznaky nebere vážně, absolutní nezájem o pacienta - hlavně se ho rychle zbavit.
Anonym
Opravdu nepříjemná zkušenost, bohužel mám strach z gynekologie právě po této zkušenosti
Jana
Nehorázný zmatek v placení, po nás chtěla platit částku 2x,tak jsme ukončili léčbu.Neprofesionalni přístup.Paní doktorka se sice při návštěvách usmívá, ale asi ví proč.....
Aranka K.
Ocitla jsem se ve složité situaci, kdy tato lékařka je nejen empatická se zájmem pomoci, ale i velký profesionál. Veliké děkuji !!
Jana Cahlova
Paní doktorka je velmi ochotná, má skutečný zájem o pacienta. Sestřička vždy vyšla vstříc, nikdy jsem necítila, že obtěžují. Dlouho jsem chodila k paní doktorce XXXX a jsem ráda,že jsem se po jejím odchodu do důchodu dostala právě k této paní doktorce.
Anna O.
Já jsem byla spokojená. Přišla jsem se synem, sestřička i paní doktorka byla milá, empatická. Vyšetření proběhlo v klidu, paní doktorka syna povzbuzovala a chválila.
Paní doktorka mi vše vysvětlila, následná kontrola proběhla taky v pořádku. Za mě můžu doporučit.
T
Bohužel nemám s panem doktorem dobrou zkušenost. Když jsem byla těhotná, řekl mi na prohlídce, ať jdu na screening. Když jsem se zeptala, zda je to nutné, odpověděl mi, že se zjistí, jestli bude dítě postižené. Kdyby bylo, tak by se to řešilo. Nerespektoval absolutně můj názor toho, že bych s tímto řešením nesouhlasila. Byl velmi necitlivý, nepříjemný. Přešla jsem k jinému lékaři, který se s panem doktorem nedá srovnat. A vím, že tuto zkušenost v těhotenství nemám jen já.
A.D.
Neochota, absolutně nechápu, jak takový člověk může být lékařem