Ortopedie Více

Mladá Boleslav 1 adresa

Podívejte se na další kliniky

Koho hledáte?

• Oborová zdravotní pojišťovna
  • Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
  • Zaměstnanecká pojišťovna Škoda

Názory o lékařích (16)

Josef Kříž je velice neochotný, sobecký a protivný člověk. Sešlý věkem, který si vybírá svou daň a evidentně už potřebuje pomoc i on sám. Jeho jednání je dosti neotesané a jediný dobrý názor je ten jeho. Zoufalý způsob jak se zbavit co nejrychleji pacienta, asi jediné co opravdu umí. Po chvilce jeho unaveného tlachání se radši vzdáte a rezignujete, se vším souhlasíte a odcházíte frustrovaní.
    Rozhodně doporučuji zvolit si fundovaného lékaře, Josefa Kříže určitě nedoporučuji.
    Pokud vás ani tyto názory neodradí a pro návštěvu se rozhodnete, doporučuji se důkladně připravit. Jednat tak, jak jedná on (na hrubý pytel hrubá záplata), mít dost otázek a správných argumentů, pak trochu zkrotne.

Klinika je fajn, převážně příjemný a milý personál, hezké prostředí, rušivý element v podobě negativně diskutovaného člověka z řady personálu není pro kliniku přínosný.

• MUDr. Josef Kříž Jiný  •

Musím přiznat, že s tak nepříjemným člověkem jsem se ještě nesetkala. Na první pohled jsem viděla jak obtěžuji a přišlo mi, že jediná starost byla abych už šla z ordinace pryč. Přišla jsem s obrovskou bolestí v noze. Výsledek vyšetření byla parainfekce. Měla jsem chodit, cvičit a bolest vydržet bez léků. Bez kontroly, že vše odezní samo. Zlomenou nohu jsem ani po týdnu nerozchodila a skončila jsem na 5 týdnů se sádrou ...no co dodat...snad jen díky za pomoc jiných lékařů kterým pacient není fuk.

• MUDr. Josef Kříž Jiný  •

Velmi nepříjemná zkušenost, kterou bych si rád ušetřil – a přeji totéž každému jinému pacientovi. Přišel jsem s jasným a bolestivým problémem s kolenem. Místo toho, aby mě pan doktor vůbec vyslechl nebo se pokusil o vyšetření, mě ihned po příchodu „přivítal“ odsuzujícím pohledem a začal moralizovat o mé váze. Bez jakéhokoliv hlubšího zájmu o můj zdravotní stav mě v podstatě odbyl s tím, že za všechno může má postava.

Takový přístup je nejen krajně neprofesionální, ale i lidsky nepřijatelný. Očekávám od lékaře, že bude řešit zdravotní problém – ne že si na mě vybije své předsudky. Pokud bych hledal výživového poradce nebo kazatele, obrátím se jinam. Sem jsem přišel kvůli bolesti kolene, ne kvůli ponižování.

Odcházel jsem bez pomoci, s pocitem ponížení a ztraceného času. Očividně zapomněl, že jeho práce je pacientům pomáhat, ne je shazovat.

Silně nedoporučuji. Pokud hledáte skutečného odborníka se základní dávkou empatie a profesionality, držte se od tohoto jména dál.

• MUDr. Josef Kříž Jiný  •

V březnu 2025 operace TEP kyčelního kloubu na Klinice Dr. Pírka, operatér MUDr. Hajný. Oceňuji opravdu velmi vstřícný a profesionální přístup ze strany pana doktora a všech na této klinice. Moc děkuji.

• MUDr. Petr Hajný Jiný  •

Já osobně jsem s p. Křížem byla spokojená. Jak již tu napsala jedna pacientka - při konzultaci mi vše vysvětlil jak bude operace probíhat, domluvili jsme rychlý termín. Po operaci zamnou na pokoji několikrát byl. Ptal se jak se cítím. Podával informace o tom jak se mám o koleno starat, co a jak bude následovat. Byl příjemný. Když vidím jak tu někdo píše, že absolutně nepomohl jejich problému na to řeknu jen jedno: První zmínka o tom, že mi chybí křížový vaz byla už před osmi lety v jilemnické nemocnici - absolutní nezájem jakéhokoliv řešení, před 3 lety opět, to mi tvrdili, že s vazem nic nemám ani jsem nikdy neměla. Nezájem opět řešit. Nakonec jsem na doporučení zkusila tuto kliniku, kde mi i sám doktor řekl, že ten vaz bylo vidět, že už chybí nějakou dobu. Za mě tedy tento doktor super, taky mi bylo dokola opakováno, že vaz se ,,zprovozní,, jen cvičením - pochopitelně. Ale žádná arogance z jeho strany nebyla. Má osobní zkušenost s ním je pozitivní. a patří mu mé díky:)

• MUDr. Josef Kříž Jiný  •

Neuvěřitelná zkušenost. Dočkáte se datumu objednání a netrvá 5 minut a jste z ordinace venku. S takovou arogancí a pohrdáním se jen tak nesetkáte. Bolest kolen 5 měsíců po úrazu mám prý ledovat. Již ironicky jsem se zeptala, zda mi ledík tu ztvrdlou, pohyblivou hrudku pod kůži na koleni rozpustí? Jojo, cvičit a zhubnout. Povídám, že cvičím. Tak cvičte.

• MUDr. Josef Kříž Jiný  •

Moc velké díky Dr Křižovi pan doktor vše vysvětlil vůbec žádný strach na operačním sále naprostá spokojenost ještě jednou velké díky

• MUDr. Josef Kříž Jiný  •

Souhlasím s paní Zklamanou, přišla jsem si úplně stejně jako ona. Šla jsem s tím že potřebuji odstranit vodu z kolene a místo toho mi bylo řečeno jen to že mám zhubnout. Těžko se mi z ničeho nic asi vytvoří voda v koleni, zvláště ne z nadváhy kterou mám celý život. Děkuji za zkušenost, ale už nikdy více. Empatie a slušné chování zde je nedostatkové zboží.

Z

Objednána jsem byla k ortopedovi,ale celou dobu jsem měla pocit,že jde obezitologa.Jeho starost je hlavně váha pacienta.Viděl mě poprvé a měl jasno.Nikdy víc.Že nemám štíhlou postavu vím od dětství.

• MUDr. Josef Kříž Jiný  •

Pan MUDr. Petr Hajný ortoped je především fajn člověk, který si na nic nehraje, rozumí svému oboru, který dělá s posláním a láskou,
    věřím mu, chodím k němu řadu let a moc mi pomohl a dále pomáhá-díky,
    i jeho sestřička paní Danuška je velice milá bytost, oba jsou upřímní a mám je rád, život by byl celkově jednoduší, kdyby takových lidí bylo více, zato jim oběma s pokorou a láskou moc děkuji.

• MUDr. Petr Hajný Jiný  •