Spravovat zařízení Upravit údaje Zobrazit lékaře Poslat zprávu
Zobrazit telefonní číslo

Dbejte o své zdraví

Zůstaňte doma a vyberte online konzultaci pro zahájení nebo pokračování léčby. Pokud to potřebujete, můžete si také objednat návštěvu v ordinaci.

Jak to funguje?

500 12 , Hradec Králové , královéhradecký

Kontaktní údaje

Názory o lékařích

Lékař: MUDr. Pavla Řehořková Jiný

Paní doktorka je pravý profesionál. Jsem její pacientkou 7let a nikdy jsem ji nezastihla ve špatné náladě. Je milá, vnímavá a empatická. Takových lékařů je opravdu málo.

Lékař: MUDr. Ivana Součková Jiný

Vystřídal jsem odborného lékaře. Již první telefonický kontakt se sestřičkou i následné osobní setkání mě mile překvapilo. Rovněž první setkání s paní doktorkou mě opět mile překvapilo. S tak vstřícným přístupem se již dlouho nesetkal. Věřím, že jsem se dostal do péče dobrého odborného lékaře a že následná péče bude v můj prospěch. I po prvním osobním kontaktu vřele doporučuji.

Lékař: Doc. MUDr. Teodoz Suchý Jiný

Je to člověk kterého si člověk musí po pár vteřinách vážit.Neskutečně ochotný,
    zkušený,laskavý pomocí.Nenašla bych ani já ani nikdo z mé rodiny jediný sebemenší zápor.Děkujeme za lidskost a pomoc dělat lidem život kvalitnější,bezbolestný.Marková Dobromila

Lékař: Milena Kuncová Jiný

Paní doktorka je moc super a moc hodná. Díky ní už nemáme z žádné návštěvy neurologa dopředu stažený žaludek, jako v předešlých zkušenostech s jinou dr. Tuto paní doktoru vždy rádi navštívíme a rádi si za ni dojedem těch 50km, stejně tak nás těší i moc milá sestřička. Super přístup obou dvou

Lékař: MUDr. Pavla Řehořková Jiný

Paní doktorka mně přijala od jiné lekarky a vždy se mi podrobně věnovala při každé návštěvě.
    Doporučuji.

Lékař: MUDr. Ivana Součková Jiný

Hsem po operaci a implantátech v bederní páteři, s přetrvávajícími bolestmi, záškuby všech končetin atd. Žádala jsem předpis na francouzské hole a léčbu. Hole jsem nedostala, s tím, že mě nic nemůže bolet. Zkusila jsem to přes manželovy pochyby. Výsledkem bylo několik pádů, horší bolesti, inkontinence a převoz RZP na kliniku. Takže za mě tato paní už nikdy!

Lékař: MUDr. Ivana Součková Jiný

Mám bolesti zad, které mě jdou do levé nohy. Při delším stání a chození neúnosné. Paní dr. mě řekla, že jsem ve 41 letech stará a že v 50 letech bude hůř a že to mám rozcvičit. Přešla jsem jinam a tak stará nejsem a začali to se mnou řešit

Lékař: MUDr. Pavla Řehořková

Paní doktorka je skvělá.
    Ochotně se vším poradí a pomůže. Je k lidem milá a vnímavá. Nikdy jsem ji nezažil ve špatné náladě. Zkrátka a dobře - profesionálka.
    Je to jediná doktorka, na jejíž návštěvu se vždy vyloženě těším. Takhle by to mělo vypadat! Ona i její zdravotní sestřička jsou úžasné! Měl jsem štěstí, že jsem je vyhledal. :)

Lékař: MUDr. Pavla Řehořková Doporučení od obvodní lékařky

Paní doktorka vše vysvětlí,ptá se na široké okolností a zjisti důvody,proč nemoc vzniká. Delší doba čekání je samozřejmě způsobena neodhadnutelností situace se kterou pacient přijde. Sama jsem byla důvodem zpoždění,avšak pro laskavý přístup a odborné schopnosti si člověk rád počká. Vřele doporučuji.