Zubní lékařství

Obchodní 686, Štětí 41108
Jana z Dražic 318, Roudnice nad Labem 41301

Názory o lékařích (2)

2 názory

Zubní kliniku DVDent navštěvuji už poměrně dlouho a vždy jsem byla spokojená. Poslední moje návštěva a ošetření u pana doktora proběhlo katastrofálně. Nevím, jestli se pan doktor ten den špatně vyspal, ale od začátku mé návštěvy byl velmi nepříjemný, až bych řekla že hrubý. Absolutně mi odmítal vysvětlit postup mého ošetření, dopředu mi nebyla sdělena délka výkonu a při výkonu se ke mě choval velmi hrubě. Myslím, že když už člověk zaplatí ne úplně malé peníze, měl by se k němu lékař chovat s empatií a zodpovědět veškeré dorazy. My, co nejsme zubaři nerozumíme odbornému názvosloví a očekáváme, že nám bude plánovaný postup srozumitelně vysvětlen. Předtím jsem byla v klinice vždy spokojená, všichni lékaři i sestry se chovali mile. Poslední návštěva u pana doktora Svobody byla pro mě opravdu nepříjemným zážitkem a strach ze zubařů u mě spíše podpořila.

• MUDr. Daniel Svoboda Jiný  •

Pan doktor býval kdysi dávno výborným doktorem. Neprofesionální nevybíravé chování, které předvádí poslední dva roky, katastrofa. S tak arogantním člověkem jsem se ještě nesetkal. Ostatní lékaři a sestry z jeho pracoviště však na výbornou. Takže již nikdy více.

• MUDr. Daniel Svoboda  •