Spravovat zařízení Upravit údaje Zobrazit lékaře Poslat zprávu
Zobrazit telefonní číslo

Poskytujeme komplexní zdravotní péči v oboru dermatovenerologie (choroby kožní a pohlavní), interní medicíny a gastroenterologie. Více

Dbejte o své zdraví

Zůstaňte doma a vyberte online konzultaci pro zahájení nebo pokračování léčby. Pokud to potřebujete, můžete si také objednat návštěvu v ordinaci.

Jak to funguje?

37001 , České Budějovice , jihočeský

O nás

Názory o lékařích

Lékař: MUDr. Jan Hejcman Jiný

Přístup pana doktora a jeho personálu už se dneska moc nikde nevidí, pan doktor je moc milý, příjemný, ohleduplný a velký profesionál.Moc jsem se vyšetření bála, ale přístup pana doktora mé obavy zahnal.Opravdu musím přístup a vše kolem moc pochválit., taktéž sestřičky moc milé a hodné.

E
    Lékař: MUDr. Irena Hejcmanová Jiný

Doktorka Hejcmanová je velice příjemná a ochotná. I když jsem se dále léčila u infekční, stále se zajímala o můj stav. A byla ráda, když jsem jí informovala, jak to se mnou vypadá. Za to si ji velice vážím. Správný člověk na správným místě

Ověřený profil
    Lékař: MUDr. Jan Hejcman gastroskopie

Pan doktor je nejlepsi. Velmi jsem se bala fibroskopie a pan doktor se sestrickami byli tak hodni a mili, ze jsem na strach uplne zapomela.