Derma Plus s.r.o.
Poskytujeme komplexní zdravotní péči v oboru dermatovenerologie (choroby kožní a pohlavní), interní medicíny a gastroenterologie. Více
Dbejte o své zdraví
Zůstaňte doma a vyberte online konzultaci pro zahájení nebo pokračování léčby. Pokud to potřebujete, můžete si také objednat návštěvu v ordinaci.
Jak to funguje?
O nás
Ordinace
O nás
Názory o lékařích
Pavlátová
Přístup pana doktora a jeho personálu už se dneska moc nikde nevidí, pan doktor je moc milý, příjemný, ohleduplný a velký profesionál.Moc jsem se vyšetření bála, ale přístup pana doktora mé obavy zahnal.Opravdu musím přístup a vše kolem moc pochválit., taktéž sestřičky moc milé a hodné.
Ema
Doktorka Hejcmanová je velice příjemná a ochotná. I když jsem se dále léčila u infekční, stále se zajímala o můj stav. A byla ráda, když jsem jí informovala, jak to se mnou vypadá. Za to si ji velice vážím. Správný člověk na správným místě
Denny H.
Pan doktor je nejlepsi. Velmi jsem se bala fibroskopie a pan doktor se sestrickami byli tak hodni a mili, ze jsem na strach uplne zapomela.