Prestižní klinika plastické chirurgie Clinic for Luck v čele s významnými českými plastickými chirurgy MUDr. Pavel Giebel, MUDr. Josef Němeček a MUDr. Denis Berezovskiy. Nabízíme komplexní služby obo... Více
Dbejte o své zdraví
Zůstaňte doma a vyberte online konzultaci pro zahájení nebo pokračování léčby. Pokud to potřebujete, můžete si také objednat návštěvu v ordinaci.
Jak to funguje?
O nás
Ordinace
O nás
Nabízíme komplexní služby oboru plastické chirurgie.
Zákroky
- Plastika končetin
- Plastika uší
- Modelace genitálií
- Labioplastika - modelace stydkých pysků
- Obnažení a redukce předkožky klitorisu
Účty sociálních médií
Typ zařízení
- klinika
Názory o lékařích
Bártová
Precizní provedení zákroku panem primářem Pavlem Giebelem, jeho profesionální a lidský přístup, péče a vysvětlení všech podrobností zákroku, jakož i přístup ostatního personálu mi dovoluje hodnotit Clinic for Luck jako vynikající ústav.Jsem velmi spokojena a doporučuji všem k využití jeho služeb.Výsledkem operace jsem nadšena, i když jsem přišla pět minut po dvanácté.
Nikol
Operoval mne MUDr.Němeček, naprosto skvělý přístup a výsledek augmentace. Komunikace s panem doktorem po telefonu když jsem měla dotaz také super. Ovšem krásná sestřička Evička Hugyeczová, která se o mne starala před operací a po celý den po operaci - moc děkuji. Když je člověk bolavý a má vedle sebe takového usměvavého anděla s vlídným slovem, je mu hned lépe. Ještě jednou děkuji. :)