2-K DENT s.r.o.

(5 názorů)
Spravovat zařízení Upravit údaje Zobrazit lékaře Poslat zprávu
Zobrazit telefonní číslo

Dbejte o své zdraví

Zůstaňte doma a vyberte online konzultaci pro zahájení nebo pokračování léčby. Pokud to potřebujete, můžete si také objednat návštěvu v ordinaci.

Jak to funguje?

• Přesnost
  • Péče
  • Zařízení
    Lékař: MUDr. Martin Kittler Jiný

Jedním slovem...Luxus! Mohu pouze doporučit.Moc prima lidícky a hlavně profici v oborů jsem neskutečně spokojená.

Lékař: MUDr. Martin Kittler Jiný

Zkušený zubař, profesionál, ovšem s velmi nadstandartními cenami jednolivých zákroků vč. nutnosti absolovat jím navrženou, drahou (v určitých případech až o 300%) a mnohdy i zbytečnou celkovou léčbu (dle názorů jiných stomatologů). Pokud však máte akutní problém, máte dost peněz a nemáte zubaře, tak pomůže v poměrně slušném termínu.

Lékař: MUDr. Martin Kittler Jiný

Moc děkuji všem za trpělivost a hezký přístup k dětem. Před týdnem byla moje vnučka 1,5 roku stará u pana doktora na frenulektomii (odstranění retní uzdičky). Měli jsme obavy, jak to s tak malým ditětem zvládnou. Jak to zvládne tak malé dítě. Ještě jednou velký dík za super zvládnutou situaci a trpělivost.

Lékař: MUDr. Martin Kittler Bolest osmiček

S panem doktorem jsem velmi spokojená. Docházím do ordinace cca třetím rokem. Vždy mi pomohl od každé bolesti. Při poslední návštěvě jsme se domluvili na vytrhnutí čtyř osmiček. Moc jsem se zákroku bála, ale vše šlo hladce. Následná péče po zákroku byla nadstandardní, sestřička mi večer po zákroku volala, zda je vše v pořádku. Velmi chválím profesionální přístup celého týmu.

Lékař: MUDr. Martin Kittler dentální hygiena

Docházím jsem na pouze na dentální hygienu, ale již na poprvé jsem byl překvapen milým přístupem. Na dentální hygieně mi byli doporučeny vhodné dentální pomůcky a dentální hygienistka mě naučila jak je používat (do té doby jsem sice nějaké pomůcky měl ale neuměl jsem je správně používat a díky paní Kittlerové, která mi ukázala jak na to, je pro mě užívání těchto pomůcek již sranda). Protože mi vždy vščas připomenou že se mám objednat, dodržuji pravidelné kontroly aniž bych na to musel myslet a jsem vždy rád když dostanu pochvalu :)