Purkyňova 36, Vyškov 68217
E
Eva
Souhlasím s výše uvedeným popisem o oblečení pana doktora a hlavně sestřičky a také souhlasím, že během vyšetření pořád telefonuje. Chodím tam jen na kontroly po operaci, tak nevím, jak by mně léčil, kdyby bylo potřeba, takže pro mě opravdu neutrál.
Robin M
Moje snoubenka se u doktora léčila necelý rok, kdy si stěovala na trnutí rukou a pozdějí nohou. Lékařem jibylo zděleno, že má potíže s páteří, dostala léky, které jsou jen od bolesti a za týde mi skončila hospitalizovaná v nemocnici s nepříjemnou diagnózou RS. Podotíkám, že jsme doktora uporoznili. že tato anemnéza v rodině byla, pokud by neudělal nějaké vyšetření. Bylo řeřeno, že nemusí, že to je problém zat. Podotíkám, že snoubenka, už skoro nechodila a doktor byl odměřený, až nepříjemný.
Zvažte, zda tohoto lékaře navštívíte, který očividně nemé o neurologických potížích ani šajnu. GRATULUJI !!• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
pan doktor je ochotny a jsem s nim moc spokojeny....
Tento rádo by "pan doktor" mě na 4 roky uplně odstavil.Diagnostikoval mi epilepsii i přesto,že jsem během zhroucení byl při vědomí bez jakých koliv příznaků epileptických záchvatů...dokonce jsem i komunikoval,ale "doktor" měl jasno.Zajel jsem si proto na doporučení jednoho mého známého do Brna k paní doktorce,která se specializuje na epilepsii a vše kolem této nemoci.Jezdil jsem k paní doktorce sice 3měsíce ale do ted toho nelituji a mooc ji děkuji,protože po různých vyšetření,které jsem u ní po dobu 3 měsíců absolvoval jednoznačně epilepsii vyvrátila.Takže nevím jestli by to pan doktor neměl raději zabalit,než udělá podobně neštastných pacientů více.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Petra
s panem doktorem jsem nad miru spokojena , prijemne vystupovani, poradi, presne popise problem, postup leceni, mohu všem jen doporucit
petr
nelíbí se mi každopádně, že sestra a ani p.doktor nemají zdravotnické oblečení, vypadá to jakoby byli pořád na odchodu, nelíbí se mi krátká ordinační doba...jinak je p. doktor milej, ale nevím zda dostatečně odborník
Z
zahraničí
Nechapu vas lidi.Ani jeden z vas urcite nikdy nebyl u lekare v zahranici.Jako Cesi tu mame povest lidi,kteri si neustale na neco stezuji,zavidi a jsou porad nespokojeni.Stacilo mi,kdyz jsem byla s bolesti zad v zahranici u lekare.Za prohlidku jsem platila 100eur a dalsich 100 za leky.Lekar neochotny,neosobni a jeste sbalil tolik penez.Co znam pana Zvolskeho je to ochotny,obetavy lekar...a docela se mu divim,ze vas,tak nevdecne lidi za 30Kc a ubohe penize od pojistovny vubec vysetri.
P. Dohnal
nechápu negativní reakce, jedná se o velmi spolehlivého a vstřícného neurologa, nikdy jsem neměl problémy, naopak mi opravdu hodně pomohl, dokonce i když na oddělení v nemocnici si se mnou nevěděli rady,tak mi pomohl. Jak může někdo hodnotit léčebné metody když tomu nerozumí, chtěl bych vidět hodnocení všech ostatních v jejich práci - jak by se jim to líbilo? Přepodládám že se ozývají jen ti pacienti, ktedýrm pan doktor nevyhověl v jejich neoprávněných požadavcích. Když existuje hodnocení na doktory, ať existuje i na ostatní v jejich práci a každý tam může nakydat co chce. Přežívá zde socialismus - každý má na vše nárok - doktor je jen taková služka, na kterou si každý může plivnout.
B
Baňková M.
Vynikající lékař, ochotný, vždy vyjde vstříc, schopen řešit neurologické problémy, doporučuji všem
```• • •
Honza
S panem doktorem nejsem spokojen, je to opravdu tak jak se zde píše. Jeho vyšetření je vždy ťuknutí kladívkem do kolenou a to je asi tak vše, hledám jiného neurologa, opravdu nespokojenost.Pracovní doba mnohdy v 11 končí, odpoledne se nemám šanci s ním potkat.Ani on a ani sestra nemají zdarvotnické oblečení, což mě vždy zaráží.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní