PhDr. Viktorie Fomínová

Psycholog, Psychoterapeut Více

Jsem psycholožka a frekventantka výcviku v kognitivně-behaviorální terapii (KBT).

Zkušenosti jsem získala v rámci práce v ambulanci klinické psychologie, ale také v rámci stáží na několika psychiatrických odděleních.
Ačkoli by mnozí lidé možná řekli, že je to klišé, na terapeutické práci mě těší hlavně to, když slyším, že se klient cítí lépe, že mu terapie pomohla. Ráda se pokusím pomoci i Vám.

V rámci našich setkání budeme hovořit o tom, co Vás trápí. Následně budeme společně hledat cesty k řešení Vašich problémů. Cílem terapie je nejen zvládnout aktuální potíže, ale i naučit se principy, díky kterým dokážete lépe zvládat náročné situace i v budoucnu.

Objednat se na terapii mnohdy vyžaduje odvahu. Proto Vás chci ujistit, že se pokusím poskytnout Vám dostatečně bezpečný prostor pro sdílení toho, co Vás trápí.

Pro více nabízených termínů terapie mi, prosím, napište.

Po objednání se Vám zašlu podrobné informace k průběhu naší spolupráce včetně odkazu na naše online terapeutické setkání.

Více O mně

• Individuální psychoterapie (50 minut)

• Psychologické konzultace

1 000 Kč

• Kognitivně-behaviorální terapie (KBT)

1 000 Kč

Názory pacientů se rychle objeví

Napište svůj první názor

Už jste navštívili PhDr. Viktorie Fomínová? Podělte se o svůj názor. Ostatní pacienti budou vděční za pomoc při výběru nejlepšího specialisty.

Přidejte svůj názor