MUDr. Tomáš Minář

Gynekolog · Více

Dvůr Králové nad Labem 1 adresa

Ordinace gynekologa

Rooseveltova 474, Dvůr Králové nad Labem

Měla jsem štěstí na pana dr. Mináře v jilemnicke nemocnici, je milý, vše mi vždy vysvětlí.
    Vždy s úsměvem a vtipem, na návštěvu u něj se vždy těším, a že si pamatuje pacientky, sestřička je vynikajici

• jiné místo Jiný  •

• H

P doktor je výborný lékař poradi je vynikající operatér jsem moc spokojená že mám takového lékaře ještě jednou p.doktore moc děkuji

• P.Dr Minar je skvely lekar je profesionalni vstricny poradi je skvely operater v jilemnicke nemocnici jsem byla moc spokojena vyborny sestricky i lekari moc jim dekuji i dr Minarovi

Skvělý lékař, mám štěstí, že k němu mohu chodit. Pomohl mi již mnohokrát. Je milý, lidský a své pacientky si i při tom množství pamatuje . Dobrý operatér.

• T

Radost k nemu jit:) Sestricka taky super:)

Bývala jsem u jiného doktora,ovšem mé problémy se sním stále prohlubovaly. Na doporučení přátel a kolegyň jsem navštívila pana doktora Mináře a ten se zhrozil! Pan doktor přišel na problémy okamžitě,vyléčil je a teď postupujeme dál,ohledně těhotenství. Určitě bych neměnila! Je to sympaťák nad věcí,plný optimismu a rozhodně ví co dělá. Děkuju pane Minář za všechno co jste pro mě udělal a určitě ještě uděláte ohledně mého těhotenství.

u doktora jsem byla běhěm střední školy..nějaký 3 roky.. celou dobu byl v pohodě.. nakonec mě potkal problém.. šla jsem za ním a on se mě udiveně zeptal proč jsem si to nevyhledala na internetu.. sám mi o tom do očí nic neřekl..dal mi lísteček s názvem nemoci a poslal mě k internetu..zarazilo mě to.. proto hodnotím slabý.. pokud tomu doktor nerozumí nechápu proč tam je!

• Dobrý den. Zajímá mě jestli máte někdo problémy s cistama? Jak reaguje na ně pan Doktor? Zajímám se protože bych chtěla změnit ginek. jestli mám přejít k němu? Děkuji

Velmi příjemný a citlivý lékař,jsem u něho velmi spokojená.

Za 14 dní bude mé dceři 1 rok a každý den si uvědomuji,jak moc jsem vděčná panu doktoru za její narození-měla omotanou pupeční šňůru.Díky jeho pečlivosti dopadlo vše dobře a já se už těším,až budu moci navštěvovat jeho ordinaci při dalším těhotenství.....Pana doktora mohu jen a jen doporučit,super jednání....DĚKUJI pane MINÁŘI!!!!!