MUDr. Tomáš Jančák

Praktický lékař Více

Libice nad Cidlinou 1 adresa

Ordinace praktického lékaře pro dosp.

Husova 36, Libice nad Cidlinou 289 07

• E

K panu doktorovi chodím více let. Sestřička je také fajn. Vždy se mi snažil pomoci a naslouchal. Někteří si stěžují, ale já jsem spokojená, všichni jsme jen lidi, člověk se holt nezavděčí všem...

• G

Pro tohoto lékaře je evidentně důležitá jen jeho erudice a jeho pravda. Na pocity a aktuální potíže pacienta nebere ohled. Protože považuje pacienta za někoho méněcenného a hloupého, klidně uvede mylnou informaci.

• Ordinace praktického lékaře pro dosp. Jiný  •

Pan Mudr. Jančák je skvělý doktor, který má zájem o nemocného, poctivý, empatický, příjemný a velmi milý člověk. Musel jsem navštívit pohotovost, kde měl pan doktor službu, moc děkuji za pomoc Libor M.

• jiné místo Jiný  •

MUDr. Jančák je empatický, vstřícný a erudovaný lékař,vždy ochotný maximálně pacientovi pomoct. Jen více takových lékařů.

• G

Nespokojeným lidem radím najít si jiného lékaře. Můžete si vybrat, máte na to právo. Není člověk ten, co by se zavděčil všem. Já jsem spokojená, pan doktor je skvělý a na svém místě. Jsem ráda, že ho tady máme. Děkuji, pane doktore, že se o nás staráte.
    Blanka Thím Libice nad Cidlinou

• Ordinace praktického lékaře pro dosp. To, proč člověk lékaře potřebuje  •

• A

tohoto doktora nedoporučuji, několikrát mě léčil špatně, když mu ukazujete co vás bolí, ani se nepodivá, jen si pořád něco mlátí do notebooku, řeší problémy podle svých tabulek a ne skutečnou příčinu!!!

• A

Nedoporučuji a to vůbec jednoho pacienta tam má i 30-45 minut a je normální, že tam člověk čeká i 3 h na vyšetření v té vymrzlé čekárně, a ne vždy bere pacienty podle pořadí příchodu.

• X

Pan doktor se zabývá jen s některými pacienty. Ti, co potřebují, běžné vyšetření jako např. ekg, výpis z karty. Nechává čekat přes hodinu v čekárně, bere pacienty, kteří si drze zaklepou na dveře. Když na vás konečně přijde řada, neprohlédne vás a radši objedná na jiný termín. Vysvětlení: pacienti, co přišli po mě mají přednost. Nechápu.

Pan Doktor je skveli a mily clovek......Ale jde pouze o Penize a Zdravi pacietu.............

Panu doktorovi jde o peníze a ne o zdraví pacienta. Již několikrát jsem se setkala s formulkou, to mi pojišťovna nezaplatí, mám přešvihnutý limit.