MUDr. Stanislava Kvíčalová

Pediatr · Více o specializacích

Prostějov 1 adresa

Praktický lékař pro děti a dorost

Olomoucká 19, Prostějov 79601

Dvakrát se nám stalo, že jsme k paní doktorce šli s problémem a ona řekla že to nic není a druhý den jsme skončili v nemocnici. Já vím, že dětem se zhoršuje nemoc rychle, ale možná kdyby udělala podrobnější vyšetření, tak se přijde na nemoc dřív. Pak mělo naše dítě 14 dni silný kašel a rýmu a pani dr nám na to předepsala léky na alergie. Když přišly výsledky testu, dala nám atb, ani neřekla co to má vlastně za nemoc, jak ta nemoc probíhá, ani na kontrolu nemáme jít (přitom jsem se dočetla, že je to celkem zákeřné). Asi půjdeme jinam.

• Praktický lékař pro děti a dorost Jiný  •

Skvělá lékařka i skvělá sestra. Profi, ale i lidský přístup. Se mnou chodil můj táta celé dětství a teď tam chodím já se svým synem a stále stejná spokojenost.

• Praktický lékař pro děti a dorost Jiný  •

• V

Také chodíme k Dr.Kvíčalové s dvěma kluky od jejich narození tj. 14 let. Přístup lékařky i sestry vždy perfektní. Nikdy nejmenší problém. Asi opravdu jedna z nejlepších na okrese. Odborně i lidsky.

chodime k pani dr na kardio s malym dr, presli jsme k ni od dr. hanakove a pristup je sto a jedna...pani kvicalovou naprosto doporucuji, celou dobu na prcka mluvi a i rodicum ukaze a vysvetli...to jsme u dr. hanakove nezazili a kdyz jsme se na neco zeptali tak jen koktala a nebo radsi neodpovidala vubec.

• Jsme maximálně spokojeni s pani dr.Kvíčalovou, je spolehlivá a vynikající.A sestřička také.

• E

pani doktorka je velice přijemna a ochotna i sestřička dokaže neco vysvetlit pokud je potřeba takže velice profesionalni přistup jsem velice spokojena chodim tam s dcerou a meli jsme nejake problemy a diky skvelemu přistupu me moc pomohla takže za to pani doktorce moc dekuji.

• ja jsem s pani doktorkou velice spokojena.

Paní doktorka i se sestřičkou mají velmi profesní a příjemné jednání.Paní doktorka je jedna z mála ,která zbytečně neposílá dítě po nesmyslných vyšetřeních ,aby dítě nebylo vystaveno stresu.Za to paní doktorce moc děkuji.

Erudovaná, profesionální přístup. Jedna z nejlepších pediatrů v Pv a okolí. Sestřička také velmi ochotná a milá.

• Z

CHytrá a vzdělaná paní doktorka.Obě děti ošetřovala,dceru i na kardio. Syn po dovršení 18 roku nechtěl od paní doktorky odejít.Byla jsem moc spokojená- děkuji paní doktorko.