MUDr. Slavoj Antoš

Praktický lékař Více

Proboštov 1 adresa

Ord. praktického lékaře pro dospělé

Náměstí Svobody 700, Proboštov 41712

Byl jsem u pana doktora kdyz zastupoval mojí doktorku ...mohu jen říci ..
    Opravdu Pan DOKTOR ! chválím i sestričku Děkuji J.V.

Tento lékař mně ošetřuje od roku 1970,to pracoval ve Sklo Unionu.Vždy se ke mně choval pěkně a to,že někdy vypadal jako bručoun nemnělo na jeho práci vliv. Kdo k němu chodí, ví, kolik a jakých lidí musí ošetřit.ne všichni si jdou pro léčbu,ale jsou tací co se musí vypovídat a zdržují.A nervy má lékař taky jenom jedny,tak se nedivím, že se tváří nepřístupně.A to ještě po práci jezdí za pacienty domů.

• Super

• pan antoš je super doktor ten kdo si to nemisli tak je pitomec

• - jsem u pana doktora už 15 let a jsem s ním maximálně spokojený. Vřele doporučuji.

• je to opravdu pan doktor lepsi neni to zarucuji

• jsem velmi spokojen s péčí pana dr. Antoše

• T

Velmi milý lékař, vždy skvěle poradí.

• H

Souhlasím s názorem - náš pan doktor je jako Hrušinský, ale musím oponovat není mrzout. Je velice vstřícný, kompetentní, nebagatelizuje problémy a má velice lidský přístup. Mohu vřele doporučit - děkujeme, že tu jste Horská Katrin.

• I

S panem doktorem mám také jen dobré zkušenosti, ačkoliv je to podle hlasu brůča, tak ke mně osobně se chová vždy velmi mile, usměvavě a každý problém ač sebemenší, řeší trpělivě. Mohu doporučit.