sídliště Svobody 34, Prostějov 79601
Sádky 20, Prostějov 79601
dcera je už dospělá, ale vždy na něj bude velmi hezky vzpomínat... byl pro nás tak milý, tatínkovský, ochotný.... na dceru byl zatížený, a často pomohl i mě... držíme palečky a přejeme dostatek síly a odvahy !!!! Moc nám chybíte jako člověk!!!
Byl jsem velice spokojený než jsem musel odejít k lékaři pro dospělé. Velice dobrý doktor, vřele doporučuji.
maminka
Pan doktor je doktor s velkým D.Každý kdo kněmu chodil se vždy těšil na jeho kamarádské přivítání a nikdy se nestalo že z jeho tváře zmizel úsměv.Děti i rodiče kněmu chodili s radostí je velká škoda žeuž neordinuje.Nikdo nemůže jeho osobu nahradit a bude to tím že on není rodilí Čěch.MOC si ho vážím astále budu.Držtese Pane Doktore.
maminka Andrejky
I já se musím připojit ke všem spokojeným maminkám, které se s druhými podělily o svůj názor na pana doktora. Přesto, že oblastně nespadáme pod jeho obvod, byl nám doporučen, a proto k němu do ordinace jezdíme přes celé město. Vždy byl usměvavý, pozorný, velmi lidský, ochotný přijet až do domu a to kdykoliv. K dětem, stejně jako sestřička, se choval kamarádsky. Velmi mne překvapuje názor pana tatínka, protože jedna z věcí, které mě na léčbě mé dcery vždy vyhovovaly, byla jeho otevřenost k alternativním metodám, homeopatikům a dokonce byl specialista na dětskou akupunkturu. Je škoda, že mu zdraví nedovolí pokračovat v jeho poslání a přeji mu, hodně sil v boji s jeho nemocí.
Valášková
Jsem spokojená
I
Ivana Šlézarová
Pan doktor je nejlepsi detsky lekar ktereho jsme poznali.Umi velmi dobre jednat s detmi,vzdy prijemny a usmevavy.Pokazde nam pomohl a nic nezanedbal.Skoda ze takovych neni vic.
petra popelkova
Musím souhlasit,pan doktor byl nejlepší lékař ke kterému jsem s dětmi chodila.Vždy ochotný a milý.Kdykoliv jsme potřebovali,přijel až do domu.Děti ho měli moc rády pro jeho laskavý a kamarádský přístup.Udělal na mě obrovský dojem už po porodu mého syna kdy jsme leželi asi 16 dnů na JIP svým starostlivým přístupem.Hodně Nám chybí,máme ho opravdu rádi
T
tatínek
až tak zcela nesouhlasím s tvrzením maminek . K panu doktorovi jsme chodili asi 4 roky- čekarna pěkn, víc lidí v ní- to by mi až tak nevadilo , sestrička přijemná, .
Měli jsme potíže - opakovane rýma a záněty v dýchacích cestách i s teplotami - temeř vždycky to skončilo antibiotikami a nic víc. žádne skoumaní proč - jestli potíže s imunitou, možná alergie ??? Mnohokrát jsme měl pocit že ja mluvím o něčem a pan doktor mi odpovídal na jiné věci- jako kdybi mi ani nerozuměl .
Až po dlouhé době jsm se dostali k paní doktorce která pracuje vjeho ambulanci na sídlišti- a věci se pohli - byli sme na ORL, alergologii a syn je po operaci nosní mandle a zatím musím říct bez potíží. Proto musím poděkovat paní dr, Gvozdiakové.• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Pan doktor svým krásným přístupem dával dětem i maminkám pocit,že jsou v dobrých rukách a i když je trápilo cokoliv-vždy si věděl rady.
Měl velikou chuť bojovat za každičké dětské stvoření a věřil,že zase bude líp.U mě mu to vždycky vyšlo a mám ho za to jaký je moc ráda..Shrnula bych to do pár vět-pracovitý jako mraveneček,usměvavý jako sluníčko a velice chytrý a vzdělaný.Takových lidí není mnoho a měly bychom si jich vážit.Díky,díky za vše. L.• • •
maminka
Souhlasím,chybí nám.